Cameranu werkt samen met Het Perfecte Plaatje België

Cameranu
1 maand geleden

Cameranu werkt samen met Canon de kijkerswedstrijd van het nieuwe Belgische televisieprogramma Het Perfecte Plaatje. Elke uitzending op Play4 worden kijkers opgeroepen om hun mooiste foto’s op te sturen die passen bij het thema van die aflevering. De winnaar krijgt een waardebon van €1000, te besteden aan Canon-producten bij Cameranu.

Bekende Vlamingen gaan de strijd aan

In het nieuwe Belgische televisieprogramma Het Perfecte Plaatje gaan bekende Vlamingen wekelijks creatieve en technische uitdagingen aan. Hierbij stappen zij uit hun comfortzone en doen zij hun best om de vakjury te imponeren met hun "perfecte plaatje". De deelnemers zijn Astrid Coppens, Barbara Sarafian, Bie Baert, Filip Peeters, Ingeborg, Joffrey Anane, Jonatan Medart en Julius Persoone. Het programma wordt gepresenteerd door Manu van Acker. De foto's van de deelnemers worden beoordeeld door een vakjury bestaande uit kunstkenner Sofie Van de Velde en topfotograaf Zeger Garré.

Elke zaterdagavond op Play4

Elke zaterdagavond om 21.15 uur, te beginnen op 20 april 2024, wordt Het Perfecte Plaatje uitgezonden op Play4 (doordeweeks wordt de uitzending herhaald). Of kijk het programma terug wanneer het jou uitkomt via goplay.be.

Lees meer over de kijkerswedstijd

Auteur

Cameranu

Als dé community voor beeldmakers van de Benelux maken wij het creëren van mooie beelden voor iedereen toegankelijk!

Bekijk alle berichten

Blijf op de hoogte

Houd mij op de hoogte van laatste nieuwtjes, interessante blogs en aanbiedingen.