Nieuws

Winnaars review-cadeaubonnen augustus 2015

Winnaar shopreview cadeaubon

Winnaar shopreview-cadeaubon Iedere maand verloten wij een cadeaubon ter waarde van € 100,- onder al onze klanten die in de maand ervoor een review over CameraNU.nl hebben geplaatst op Kieskeurig.nl, op Beslist.nl, op Trustpilot.nl of op Tweakers.net. In augustus heeft Roland Aelen een review geschreven op Kieskeurig.nl en daarmee heeft hij de cadeaubon gewonnen!

CameraNU.nl is een super webshop. Duidelijke webwinkel met ruim voldoende verfijningen om je zoekopdracht naar het gewenste artikel te vinden. Bestellingen zijn eenvoudig te plaatsen en zo nodig aan te passen. Bestellingen worden écht supersnel geleverd. 's Avonds 22:29 uur een bestelling gedaan, werd direct per mail bevestigd en korte tijd later ook gemeld dat de bestelling was verzonden. slechts 12 uur en 20 minuten later werd m'n bestelling thuis afgeleverd. Echt super. Men verzendt de bestelling ook standaard aangetekend via PostNL. Helaas ontbrak bij 1 artikel een onderdeel. Hierover gebeld met CameraNU.nl en na slechts één keuze via een voice-response systeem binnen enkele seconden een vriendelijke dame van klantenservice aan de lijn gehad die e.e.a. al snel recht zette en het ontbrekende onderdeel direct nazond. Volgende dag ook ontvangen.

Roland..., nogmaals van harte gefeliciteerd en heel veel plezier met het besteden van de € 100,- cadeaubon!

Winnaar productreview cadeaubon

Winnaar shopreview-cadeaubon Behalve voor het schrijven van een shopreview verloten wij iedere maand óók een cadeaubon ter waarde van € 100,- onder al onze klanten die in de maand ervoor een review met betrekking tot een bij ons gekocht product hebben geschreven. In augustus heeft Gerben Veldhuis een review geschreven over zijn Manfrotto Off Road Hiker 20L backpack en daarmee heeft hij de cadeaubon gewonnen!

De tas bied voor mij precies de juiste opbergmogelijkheden. Ik kan perfect mijn Nikon D5100 met een extra lens, lader en wat extra geheugen en andere accessoires opbergen in deze tas. Een groteren body met lens wordt misschien al wat lastiger. De vakken zijn echter te verstellen, dus wellicht dat het met wat passen en meten goed mogelijk is om een grotere body met lens mee te nemen. De accessoires dienen dan wel ergens anders geplaatst te worden. Wat mij vooral verbaasde was de extra opbergruimte die Manfrotto biedt ten opzichte van mijn oude tas. Er zijn ruimschoots genoeg extra opbergmogelijkheden voor allerlei dingen die je nodig zult zijn tijdens een dag fotograferen. In het bovenvak past met gemak een dunne jas of regenjas, een luchpakket en wellicht nog wat leesvoer. De camera kan worden gepakt door een opening aan de zijkant, welke met een rits is afgesloten. Achter deze rits vind je een uitneembaar camera compartiment. Waardoor de tas ook als normale backpack te gebruiken is. Het compartiment zelf voelt degelijk aan en biedt voldoende bescherming. Opvallend vind ik de manier waarop dit compartiment wordt weggewerkt in de tas. In mijn oude tas had ik altijd last van het losse compartiment, maar in deze Manfrotto wordt het echt een onderdeel van de tas. Perfect! Al met al is dit voor mij de perfecte tas om een dagje mee op stap te gaan. Er bestaat ook nog een 30l variant, waar je wellicht zelfs nog wat langere uitstapjes mee uit de voeten zou kunnen zonder een extra tas nodig te zijn.

Beste Gerben..., ook jij heel veel plezier met het besteden van de € 100,- cadeaubon en nogmaals gefeliciteerd!