Cameranu start met same day delivery - 1

Cameranu start met same day delivery

's Ochtends besteld, 's avonds in huis

Foto- en videospecialist Cameranu start vanaf maandag 16 november met “same day delivery” in heel Nederland. Cameranu werkt hiervoor samen met het Nederlandse postbedrijf PostNL. Klanten van Cameranu die op een werkdag een bestelling plaatsen voor 12.00 uur kunnen hun producten diezelfde dag al laten bezorgen.

Eerste foto- en videografiewinkel met PostNL same day delivery

Cameranu is de allereerste foto- en videografiewinkel die producten dezelfde dag laat bezorgen. Johan van Slooten, directeur en oprichter van Cameranu, is hier erg blij mee: “De grote jongens als Coolblue en Wehkamp doen dit al, maar andere webshops blijven hier bij achter. Wij kunnen ons onderscheiden door onze klanten deze mogelijkheid wel aan te bieden.”

Ultieme winkelervaring geven

Same day delivery past bij het streven van Cameranu om klanten de ultieme winkelervaring te bieden. Commercieel manager Henri van Rheenen geeft aan: “Cameranu staat voor 100% service. Dat hebben we vorige week nog bewezen met de winst van de Webshop Award van beslist.nl. Het ging hierbij om de beste reviewscore die klanten webshops gaven. Met deze mogelijkheid voor same day delivery willen we weer een stap verder gaan voor onze klanten. Heb je vandaag nog apparatuur nodig voor een fotoshoot 's avonds dan kunnen wij dat gewoon regelen. Hiermee bedienen we onze klanten optimaal en kunnen we daadwerkelijk 100% service bieden.”

Over Cameranu

Cameranu is de grootste foto- en videospecialist van Nederland met meer dan 40.000 producten. Een platform voor en door fotografen. In de winkel van 800 vierkante meter op Urk is een uitgebreid assortiment camera- en video-apparatuur aanwezig. Cameranu staat al jaren bekend om haar goede service, haar hoge klantwaardering en scherpe prijzen en wordt op sites als beslist.nl, Trustpilot en Kieskeurig.nl beoordeeld met een ruime 9 uit meer dan 50.000 reviews. In november 2015 won Cameranu een beslist.nl Webshop Award in de categorie Elektronica & Games XL voor beste reviewscore, bepaald op basis van de hoogste gemiddelde reviewscore gegeven door klanten.

Auteur

Jelle Kaptijn

Contentmedewerker Jelle Kaptijn is verantwoordelijk voor correcte en leesbare content op de website van Cameranu. Hij schrijft met enige regelmaat nieuwsberichten en houdt zich bezig met adviespagina's om klanten te helpen bij het kiezen van een product of bij het vinden van de juist informatie. In zijn vrije tijd fotografeert hij met een Samsung systeemcamera.

Bekijk alle berichten

Blijf op de hoogte

Houd mij op de hoogte van laatste nieuwtjes, interessante blogs en aanbiedingen.