Nieuws

Winnaars review-cadeaubonnen november 2015

Winnaar shopreview cadeaubon

Winnaar shopreview-cadeaubon Iedere maand verloten wij een cadeaubon ter waarde van € 100,- onder al onze klanten die in de maand ervoor een review over CameraNU.nl hebben geplaatst op Kieskeurig.nl, op Beslist.nl, op Trustpilot.nl of op Tweakers.net. In november heeft Eric Gramberg een review geschreven op Kieskeurig.nl en daarmee heeft hij de cadeaubon gewonnen!

De website is overzichtelijk. Wat je zoekt kun je makkelijk vinden. Bij de producten staat een uitgebreide omschrijving en ook reviews van gebruikers. Prima service. Snelle levering. CameraNU.nl houdt je goed op de hoogte van de status van de levering. Bijna alles is te krijgen voor een goede prijs. Een prima winkel, product wordt keurig verpakt bezorgd.

Eric..., nogmaals van harte gefeliciteerd en heel veel plezier met het besteden van de € 100,- cadeaubon!

Winnaar productreview cadeaubon

Winnaar shopreview-cadeaubon Behalve voor het schrijven van een shopreview verloten wij iedere maand óók een cadeaubon ter waarde van € 100,- onder al onze klanten die in de maand ervoor een review met betrekking tot een bij ons gekocht product hebben geschreven. In november heeft Luuk de Kok een review geschreven over zijn Canon PIXMA iX6850 printer en daarmee heeft hij de cadeaubon gewonnen. Hieronder een samenvatting van de review.

Vanwege een expositie op korte termijn moest ik plotseling 25 foto's drukken op A3 of groter maar vanwege de lange levertijden bij drukkers heb ik besloten deze A3+ printer aan te schaffen. Dit was absoluut geen verkeerde keuze! De printer is compact en de knoppen zijn minimaal op het apparaat, maar dat is juist goed. Al die poespas heb ik niet nodig aangezien ik toch alle instellingen vanuit Photoshop goed zet. Het instellen ging vrij vlot, even de benodigde software van de website gedownload en de stappen volgen. De printer kon aangesloten worden op mijn wifi netwerk door simpel even de wifiknop op de printer ingedrukt te houden en daarna de connect-knop op mijn router. Zonder enig probleem was de printer van uit de doos halen tot werkend gemaakt binnen 15 minuten! Na één maal voor zekerheid de printkoppen te hebben uitgelijnd kon het printen beginnen. Ik had er een pak A3 canon fotopapier bij genomen en de eerste print die er uit kwam blies me weg. Ik fotografeer vaak in vrij donkere omgevingen en de details in mijn foto's zitten dus ook vaak in duistere gebieden wat vaak een lastig punt is voor printers. De printer hield dit goed vol en de platen kwamen er met goede scherpte uit. De printer is vrij compact dus volledig ingeklapt kan hij goed worden opgeborgen.

Beste Luuk..., ook jij heel veel plezier met het besteden van de € 100,- cadeaubon en nogmaals gefeliciteerd!