Nieuws
Winnaars Sony reviewactie - 1

Winnaars Sony Reviewactie CameraNU.nl bekend

Gratis camera's komen als verrassing

In samenwerking met Sony was er bij CameraNU.nl in de maand november een reviewactie. Als je tijdens de actieperiode een geselecteerde Sony camera kocht en hier een review over schreef, maakte je kans om je volledige aankoopbedrag terug te winnen. Afgelopen dagen konden we de prijs uitreiken aan onze beide winnaars.

Sony Cybershot DSC-RX100 III compact camera

De eerste winnaar is Bram de Smit die in november een Sony RX100 Mark III bij ons kocht en hierover een review schreef. Hij noemde de camera een groot wonder van techniek en was vooral te spreken over de combinatie van het compacte formaat en de indrukwekkende prestaties. Zijn verrassing dat hij als winnaar uit de bus kwam, was groot: "Ik ben zeer verrast, ik had dit echt totaal niet verwacht!" En natuurlijk was hij er ook erg blij mee. Ook zijn vrouw kon ervan meegenieten, want Bram heeft een deel van het bedrag bestemd voor een cadeautje voor haar.

Winnaars Sony reviewactie - 2

Sony Alpha A6000 ICL systeemcamera + 16-50mm OSS

Oliver Talens kocht een Sony A6000 systeemcamera en mag zich de tweede winnaar van de Sony reviewactie noemen. Hij schreef: "Wat een supersnel fototoestel. Perfect voor actiefotografie." Hij gaf aan dat hij nog wel een objectief kon gebruiken om zijn aangeschafte kit uit te breiden voor meer zoombereik en is dan ook erg blij met zijn prijs.

Winnaars Sony reviewactie - 3

Auteur

Jelle Kaptijn

Contentmedewerker Jelle Kaptijn is verantwoordelijk voor correcte en leesbare content op de website van CameraNU.nl. Hij schrijft met enige regelmaat nieuwsberichten en houdt zich bezig met adviespagina's om klanten te helpen bij het kiezen van een product of bij het vinden van de juist informatie. In zijn vrije tijd fotografeert hij met een Samsung systeemcamera.

Bekijk alle berichten

Blijf op de hoogte

Houd mij op de hoogte van laatste nieuwtjes, interessante blogs en aanbiedingen.