Nieuws

Winnaars review-cadeaubonnen december 2015

Winnaar shopreview cadeaubon

Winnaar shopreview-cadeaubon Iedere maand verloten wij een cadeaubon ter waarde van € 100,- onder al onze klanten die in de maand ervoor een review over CameraNU.nl hebben geplaatst op Kieskeurig.nl, op Beslist.nl, op Trustpilot.nl of op Tweakers.net. In december heeft Yvonne van Zuiden - Elzinga een review geschreven op Kieskeurig.nl en daarmee heeft zij de cadeaubon gewonnen!

Bij deze webshop werken professionals op het gebied van fotografie. Vragen via de chat worden direct beantwoord en vragen via de email dezelfde dag. Altijd met een deskundig antwoord of advies. Zo zocht ik een tas voor mijn apparatuur. De medewerker met wie ik chatte pakte de modellen erbij uit de winkel waar ik over twijfelde. Zo heb ik uiteindelijk een goede keuze kunnen maken. Tot nu toe heb ik hier alles kunnen vinden wat ik nodig had. Niet alleen een goede prijs- en kwaliteitverhouding, ook een goede service.

Yvonne..., nogmaals van harte gefeliciteerd en heel veel plezier met het besteden van de € 100,- cadeaubon!

Winnaar productreview cadeaubon

Winnaar shopreview-cadeaubon Behalve voor het schrijven van een shopreview verloten wij iedere maand óók een cadeaubon ter waarde van € 100,- onder al onze klanten die in de maand ervoor een review met betrekking tot een bij ons gekocht product hebben geschreven. In december heeft Jessie Kamp een review geschreven over haar Canon EF 50mm f/1.8 STM objectief en daarmee heeft zij de cadeaubon gewonnen.

De Canon 50mm lens met f/1.8 is lichtsterk en geeft je goed de mogelijkheid te spelen met scherptedieptes. De vaste brandpuntsafstand, 50mm, is prima voor portretfotografie en zorgt ervoor dat je goed moet kijken naar composities. Hij is een stuk fijner dan zijn voorloper de Canon EF 50mm F1.8 II. Vooral het scherpstellen, zowel handmatig als automatisch, gaat soepeler en met minder geluid. Verder is de bokeh die ontstaat mooi, net zoals de lens zelf. Kortom, een echte aanrader!

Beste Jessie..., ook jij heel veel plezier met het besteden van de € 100,- cadeaubon en nogmaals gefeliciteerd!