Nieuws

Winnaars review-cadeaubonnen februari 2016

Winnaar shopreview cadeaubon

Winnaar shopreview-cadeaubon Iedere maand verloten wij een cadeaubon ter waarde van € 100,- onder al onze klanten die in de maand ervoor een review over CameraNU.nl hebben geplaatst op Kieskeurig.nl, op Beslist.nl, op Trustpilot.nl of op Tweakers.net. In februari heeft Tijmen Janssen een review geschreven op Tweakers.net en daarmee heeft hij de cadeaubon gewonnen!

Het bestelproces liep zo soepel als het hier in Nederland normaal gesproken de standaard is. Direct verwerkt en zonder problemen afgehandeld. Het product was in perfecte staat en goed verpakt geleverd. Zoals beloofd de volgende dag. Geen enkele aanmerking. Alvorens het bestellen heb ik gebruik gemaakt van de chat op hun website om mijn aankoop te motiveren. Ze hebben mij direct en duidelijk te woord gestaan. Erg vriendelijk en behulpzaam, nauwelijks vertraging.

Tijmen..., nogmaals van harte gefeliciteerd en heel veel plezier met het besteden van de € 100,- cadeaubon!

Winnaar productreview cadeaubon

Winnaar shopreview-cadeaubon Behalve voor het schrijven van een shopreview verloten wij iedere maand óók een cadeaubon ter waarde van € 100,- onder al onze klanten die in de maand ervoor een review met betrekking tot een bij ons gekocht product hebben geschreven. In februari heeft Niek Brouwer een review geschreven over zijn DJI Phantom 3 4K quadcopter en daarmee heeft hij de cadeaubon gewonnen. Hieronder vind je een samenvatting van de review.

De DJI Phantom 3 4K is een zeer fijne drone. Vanwege de geïntegreerde technologieën is het vrijwel onmogelijk om, ook als beginner, niet in staat te zijn met het apparaat te vliegen. Vanaf het moment dat je de lucht in gaat tot de landing blijft de DJI Phantom 4K zeer stabiel en controleerbaar. Vanaf je telefoon kun je live meekijken en weet je continu precies wat je moet doen. Vertrouw je de omgeving niet meer dan druk je op de homeknop en zal de drone op eigen houtje naar je terugkeren. Niet minder belangrijk dan besturing zijn de beelden! Deze zijn fantastisch. Ik raad men echter wel aan om er een setje filters en een tweede batterij bij aan te schaffen. Voordat je het weet zijn de 25 minuten die je met een batterij doet om. De filters stellen je DJI Phantom 3 4K camera in staat om bij overbelichting en dergelijke nog steeds adembenemende beelden vast te leggen.

Beste Niek..., ook jij heel veel plezier met het besteden van de € 100,- cadeaubon en nogmaals gefeliciteerd!