Carl Zeiss occasions & demo's objectieven

Belangrijkste eigenschappenObjectief in goede staat met duidelijke (cosmetische) gebruikssporen. Optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen en zonnekap. In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in zeer nette staat met nauwelijks gebruikssporen. Optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen en zonnekap.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in nieuwstaat zonder gebruikssporen. Optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen en zonnekap.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in zeer nette staat. Nauwelijks gebruikssporen en optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen en zonnekap. In de originele verpakking.

30 dagen bedenktijd

Belangrijkste eigenschappenObjectief in nieuwstaat. Geen gebruikssporen en optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen en zonnekap. In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenTweedehands objectief in goede staat met lichte gebruikssporen. Optisch geheel in orde en het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen en de originele, zeer beschadigde zonnekap (krassen en deuken).
Belangrijke specificaties Lensmount: Fujifilm X
Scherpstelling: Automatisch en handmatig
Type: Tweedehands
Beeldstabilisatie: Nee

Gratis verzending vanaf

 €50
Je hebt 7 van de 7 producten gezien