Nikon occasions & demo's

Belangrijkste eigenschappenCamera met lichte gebruikssporen. Technisch geheel in orde. Compleet met alle standaard accessoires. In de originele, beschadigde verpakking.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in nieuwstaat zonder gebruikssporen. Optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen en zonnekap.
Belangrijkste eigenschappenCamera in nieuwstaat zonder gebruikssporen. Technisch geheel in orde. Met de camera zijn nog geen 13.000 foto's gemaakt. Inclusief bodydop, accu, oplader, draagriem en gebruiksaanwijzing. In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in nette staat met nauwelijks gebruikssporen. Optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen.

Gratis verzending vanaf

 €50
Belangrijkste eigenschappenCamera in nette staat met nauwelijks gebruikssporen. Technisch heel in orde. Nog geen 34.400 foto's gemaakt. Inclusief bodydop, accu, lader en riem.
Belangrijkste eigenschappenObjectief met lichte gebruikssporen. Optisch geheel in orde en het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen en zonnekap.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in redelijk nette staat. Lichte gebruikssporen en optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen.
Belangrijkste eigenschappenObjectief met lichte gebruikssporen; voornamelijk aan het rubber van de zoomring. Optisch geheel in orde en het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen en zonnekap. In de originele verpakking.

Gratis verzending vanaf

 €50
Je hebt 8 van de 39 producten gezien