Nikon occasions & demo's

Belangrijkste eigenschappenObjectief in nieuwstaat zonder gebruikssporen. Optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen, etui en zonnekap. In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenCamera in nette staat met nauwelijks gebruikssporen. Technisch geheel in orde. Inclusief alle standaard accessoires. In de originele verpakking (gedeelte binnenverpakking ontbreekt).
Belangrijkste eigenschappenCamera in zeer nette staat met nauwelijks gebruikssporen. Technisch geheel in orde. Heeft nog geen 4000 foto's gemaakt. Inclusief bodydop, accu, oplader, draagriem en gebruiksaanwijzing. In de originele verpakking.

Gratis verzending vanaf

 €50
Belangrijkste eigenschappenCamera in nieuwstaat zonder gebruikssporen. Heeft zo'n 3500 foto's gemaakt. Inclusief doppen, accu, draagriem, oplader, USB-kabel, videokabel en gebruiksaanwijzing. LCD voorzien van protector. In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in zeer nette staat met nauwelijks gebruikssporen. Optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen en de zonnekap. In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in nette staat. Nauwelijks gebruikssporen en optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen en de originele zonnekap. In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in zeer nette staat. Nauwelijks gebruikssporen en optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen (achterlensdop van het merk Sigma) en zonnekap. In de originele verpakking.

Voor 16:30 uur besteld? Morgen in huis!

Je hebt 8 van de 89 producten gezien