Nikon occasions & demo's

Belangrijkste eigenschappenObjectief in zeer goede staat met nauwelijks gebruikssporen. Optisch uitstekend. Inclusief lensdoppen en zonnekap. In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenFlitser in nette staat. Nauwelijks gebruikssporen. Technisch geheel in orde. Inclusief alle originele accessoires.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in zeer nette staat. Nauwelijks gebruikssporen en optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen, zonnekap en tas. In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenCamera in goede staat. Lichte gebruikssporen. Technisch geheel in orde. Heeft nog geen 39.800 foto's gemaakt. Inclusief bodydop, accu, lader en draagriem.

30 days reflection

Belangrijkste eigenschappenObjectief in zeer nette staat. Nnauwelijks gebruikssporen. Optisch geheel in orde. Een klein beetje stof in de lens wat uiteraard niet zichtbaar is op de foto. Inclusief lensdoppen, zonnekap en statiefgondel.
Belangrijkste eigenschappenCamera in zeer nette staat met nauwelijks gebruikssporen. Technisch geheel in orde. Nog geen 55.000 foto's gemaakt. Inclusief bodydop, accu, lader, riem en gebruiksaanwijzing. In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in nieuwstaat zonder gebruikssporen. Optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen en zonnekap.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in nieuwstaat zonder gebruikssporen. Optisch uitstekend. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen en zonnekap.

Ordered before 23:59, delivered tomorrow!

Viewing 8 out of 39 products
Zopim
Chat with us