Nikon occasions & demo's objectieven

Belangrijkste eigenschappenObjectief in nieuwstaat zonder gebruikssporen. Optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen, etui en zonnekap. In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in zeer nette staat met nauwelijks gebruikssporen. Optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen en de zonnekap. In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in nette staat. Nauwelijks gebruikssporen en optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen en de originele zonnekap. In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in zeer nette staat. Nauwelijks gebruikssporen en optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen (achterlensdop van het merk Sigma) en zonnekap. In de originele verpakking.

Voor 23:59 uur besteld? Morgen in huis!

Belangrijkste eigenschappenObjectief in zeer nette staat. Nauwelijks gebruikssporen en optisch uitstekend. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen (achterlensdop van het merk Sigma). In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in nette staat. Nauwelijks gebruikssporen en optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen en zonnekap (lichte gebruikssporen). In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in nette staat. Nauwelijks gebruikssporen en optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen. In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in zeer nette staat. Nauwelijks gebruikssporen. Inclusief lensdoppen en zonnekap.

Gratis verzending vanaf

 €50
Je hebt 8 van de 57 producten gezien