Nikon occasions & demo's objectieven

Belangrijkste eigenschappenObjectief in zeer goede staat. Optisch geheel in orde. Inclusief lensdoppen en zonnekap.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in nette staat met nauwelijks gebruikssporen. Optisch geheel in orde. Heel iets stof in het objectief, uiteraard niet zichtbaar op de foto. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen en zonnekap.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in zeer goede staat met nauwelijks gebruikssporen. Optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen, zonnekap en tas. In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenObjectief met lichte gebruikssporen. Klein beetje stof in het objectief, maar dit is niet zichtbaar op de foto's. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen en zonnekap.

Gratis verzending vanaf

 €50
Belangrijkste eigenschappenObjectief in nieuwstaat zonder gebruikssporen. Optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen en zonnekap.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in nette staat met nauwelijks gebruikssporen. Optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen.
Belangrijkste eigenschappenObjectief met lichte gebruikssporen. Optisch geheel in orde en het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen en zonnekap.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in redelijk nette staat. Lichte gebruikssporen en optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen.

Voor 23:59 uur besteld? Morgen in huis!

Je hebt 8 van de 32 producten gezien