Olympus occasions & demo's

Belangrijkste eigenschappenCamera in nette staat met nauwelijks gebruikssporen. Technisch geheel in orde. Inclusief bodydop, accu, oplader, draagriem en flitser.
Belangrijkste eigenschappenCamera in zeer nette staat met nauwelijks gebruikssporen. Zowel technisch als optisch geheel in orde. Inclusief bodydop, accu, lader, riem en gebruiksaanwijzing. In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenTweedehands camera in nette staat met nauwelijks gebruikssporen en technisch geheel in orde. Inclusief accu, lader, riem en gebruiksaanwijzing en in de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in zeer nette staat met nauwelijks gebruikssporen. Optisch geheel in orde en het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen.

Voor 23:59 uur besteld? Morgen in huis!

Belangrijkste eigenschappenCamera in nette staat met nauwelijks gebruikssporen. Technisch geheel in orde. Inclusief bodydop, accu, oplader en draagriem. In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenCamera in nette staat met nauwelijks gebruikssporen. Alleen lichte gebruikssporen aan de onderzijde van de camera. Technisch geheel in orde. Inclusief bodydop, accu, lader en gebruiksaanwijzing. In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in nette staat met nauwelijks gebruikssporen. Optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in zeer nette staat met nauwelijks gebruikssporen. Optisch geheel in orde en het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen en etui. In de originele verpakking.

Voor 23:59 uur besteld? Morgen in huis!

Je hebt 8 van de 15 producten gezien