Olympus occasions & demo's

Belangrijkste eigenschappenObjectief in nieuwstaat zonder gebruikssporen. Optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen.
Belangrijkste eigenschappenSysteemcamera in nieuwstaat zonder gebruikssporen. Technisch geheel in orde. Inclusief bodydop, accu, oplader, draagriem en gebruiksaanwijzing. In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenCamera in nieuwstaat zonder gebruikssporen. Technisch geheel in orde. Inclusief bodydop, accu, oplader, draagriem en gebruiksaanwijzing. In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in zeer nette staat met nauwelijks gebruikssporen. Optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen en zonnekap. In de originele verpakking.

30 dagen bedenktijd

Belangrijkste eigenschappenObjectief in goede staat met lichte gebruikssporen rondom. Optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen.
Belangrijkste eigenschappenCamera is in nieuwstaat. Inclusief alle standaard accessoires. De accu is van Jupio. In de originele, licht beschadigde verpakking.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in nieuwstaat zonder gebruikssporen. Optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen, hoes en de originele zonnekap. In de originele verpakking.

Gratis verzending vanaf

 €50
Je hebt 8 van de 16 producten gezien