Olympus occasions & demo's

Belangrijkste eigenschappenObjectief in nieuwstaat zonder gebruikssporen. Optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen.
Belangrijkste eigenschappenSysteemcamera in nieuwstaat zonder gebruikssporen. Technisch geheel in orde. Inclusief bodydop, accu, oplader, draagriem en gebruiksaanwijzing. In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenCamera in nieuwstaat zonder gebruikssporen. Technisch geheel in orde. Inclusief bodydop, accu, oplader, draagriem en gebruiksaanwijzing. In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenFlitser met nauwelijks gebruikssporen. Technisch geheel in orde. In de originele verpakking

Ordered before 23:59, delivered tomorrow!

Belangrijkste eigenschappenObjectief in goede staat met lichte gebruikssporen rondom. Optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen.
Belangrijkste eigenschappenCamera is in nieuwstaat. Inclusief alle standaard accessoires. De accu is van Jupio. In de originele, licht beschadigde verpakking.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in uitstekende staat met nauwelijks gebruikssporen. Optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen en zonnekap. In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in nieuwstaat zonder gebruikssporen. Optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen, hoes en de originele zonnekap. In de originele verpakking.

Free shipping from

 €50
Viewing 8 out of 15 products