Tweedehands objectieven van Olympus

Belangrijkste eigenschappenObjectief in goede staat met lichte gebruikssporen. Optisch geheel in orde. Inclusief lensdoppen en niet-originele zonnekap.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in nieuwstaat zonder gebruikssporen. Optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in zeer nette staat met nauwelijks gebruikssporen. Optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen en zonnekap. In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in goede staat met lichte gebruikssporen rondom. Optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen.

Gratis verzending vanaf

 €50
Belangrijkste eigenschappenObjectief in uitstekende staat met nauwelijks gebruikssporen. Optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen en zonnekap. In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in nieuwstaat zonder gebruikssporen. Optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen, hoes en de originele zonnekap. In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in zeer nette staat met nauwelijks gebruikssporen. Optisch geheel in orde en het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in nette staat met nauwelijks gebruikssporen. Optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen.

30 dagen bedenktijd

Je hebt 8 van de 10 producten gezien