Tweedehands objectieven van Panasonic

Belangrijkste eigenschappenObjectief in nieuwstaat zonder gebruikssporen. Optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen en de originele zonnekap.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in nette staat met nauwelijks gebruikssporen. Optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen en zonnekap.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in nette staat met nauwelijks gebruikssporen. Optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen, buidel en zonnekap. In originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in nieuwstaat zonder gebruikssporen. Optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen en zonnekap. In de originele verpakking.

Voor 16:30 uur besteld? Morgen in huis!

Belangrijkste eigenschappenObjectief in nette staat met nauwelijks gebruikssporen. Optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen. In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in nieuwstaat zonder gebruikssporen. Optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen, hoes en de originele zonnekap. In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenSysteemcamera in nieuwstaat zonder gebruikssporen. Technisch geheel in orde. Inclusief bodydop, riem (ongebruikt), accu, lader, netadapter, USB-kabel en gebruiksaanwijzing. In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in nette staat met nauwelijks gebruikssporen. Optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen.

Voor 16:30 uur besteld? Morgen in huis!

Je hebt 8 van de 8 producten gezien