Pentax Occasions & Demo's

Belangrijkste eigenschappenObjectief in nieuwstaat. Geen gebruikssporen en optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen en zonnekap.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in zeer nette staat. Nauwelijks gebruikssporen en optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen en zonnekap.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in nette staat op wat lichte gebruikssporen op het rubber van de zoom na. Optisch geheel in orde en het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen en zonnekap.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in nieuwstaat. Geen gebruikssporen en optisch uitstekend. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen, zonnekap, statiefgondel en tas. In de originele verpakking.

Gratis verzending vanaf

 €50
Belangrijkste eigenschappenObjectief in zeer nette staat met nauwelijks gebruikssporen. Optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen, zonnekap en etui.
Belangrijkste eigenschappenCamera en objectief in nette staat. Nauwelijks gebruikssporen. Zowel technisch als optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief bodydop, lensdoppen, accu, lader en draagriem.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in zeer goede staat. Nauwelijks gebruikssporen. Optisch geheel in orde. Inclusief lensdoppen.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in nieuwstaat. Geen gebruikssporen. Optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen, zonnekap en etui.

Voor 23:59 uur besteld? Morgen in huis!

Je hebt 8 van de 13 producten gezien