Sigma occasions & demo's

Belangrijkste eigenschappenObjectief in nette staat met nauwelijks gebruikssporen. Optisch geheel in orde. Inclusief lensdoppen en zonnekap.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in zeer goede staat met nauwelijks gebruikssporen. Optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen, zonnekap en tas. In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenObjectief met lichte gebruikssporen. Klein beetje stof in het objectief, maar dit is niet zichtbaar op de foto's. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen en zonnekap.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in zeer nette staat. Compleet met de standaard meegeleverde accessoires. In de originele, beschadigde verpakking.

Voor 23:59 uur besteld? Morgen in huis!

Belangrijkste eigenschappenObjectief in nette staat met nauwelijks gebruikssporen. Optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen en zonnekap.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in zeer nette staat. Compleet met alle standaard meegeleverde accessoires. In de originele, lichte beschadigde verpakking.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in nieuwstaat zonder gebruikssporen. Optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen, zonnekap, statiefgondel en tas. In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in zeer nette staat. Optisch geheel in orde. Compleet met alle standaard meegeleverde accessoires. In de originele verpakking.

Gratis verzending vanaf

 €50
Je hebt 8 van de 16 producten gezien