Sigma occasions & demo's

Belangrijkste eigenschappenObjectief in zeer nette staat met nauwelijks gebruikssporen. Het glas is krasvrij. Klein stofje in objectief, maar niet zichtbaar op de foto. Inclusief lensdoppen, beide zonnekappen en etui. In de originele verpakking
Belangrijkste eigenschappenObjectief in zeer nette staat. Nauwelijks gebruikssporen. Inclusief lensdoppen en zonnekap.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in prima staat. Nauwelijks gebruikssporen en optisch geheel in orde. Inclusief lensdoppen, zonnekap (ook APS-C) en etui. In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in zeer nette staat met nauwelijks gebruikssporen. Optisch geheel in orde en het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen en originele zonnekap.

Gratis verzending vanaf

 €50
Belangrijkste eigenschappenObjectief in nette staat. Optisch geheel in orde en het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen, zonnekap en tas. In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in zeer goede staat met nauwelijks gebruikssporen. Optisch uitstekend. Het glas is krasvrij. Inclusief statiefgondel, zonnekap en tas.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in zeer nette staat met nauwelijks gebruikssporen. Optisch uitstekend. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen en zonnekap.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in nette staat met nauwelijks gebruikssporen. Optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen, zonnekap en etui. In originele verpakking.

Voor 16:30 uur besteld? Morgen in huis!

Je hebt 8 van de 22 producten gezien