Sony occasions & demo's

Belangrijkste eigenschappenVideocamera in zeer nette staat met nauwelijks gebruikssporen. Inclusief Sony ECM-674 Shotgun microfoon, 2 BP-U60 acc's, BC-U1 lader, grote oogschelp, GripRemote, LCD-zoeker, AC-adapter en RMT-845.
Belangrijkste eigenschappenCompact camera met lichte gebruikssporen. Inclusief alle originele accessoires.In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in nette staat met nauwelijks gebruikssporen. Optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen en zonnekap.
Belangrijkste eigenschappenCamera in zeer nette staat. Nauwelijks gebruikssporen. Technisch geheel in orde. Inclusief bodydop, accu, oplader, draagriem en gebruiksaanwijzing. In de originele verpakking.

Gratis verzending vanaf

 €50
Belangrijkste eigenschappenObjectief in zeer nette staat. Compleet met alle standaard meegeleverde accessoires. In de originele, lichte beschadigde verpakking.
Belangrijkste eigenschappenCamera en lens in nieuwstaat. Geen gebruikssporen en technisch geheel in orde. Inclusief lensdoppen, accu, oplader, draagriem en zonnekap. In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in nette staat met nauwelijks gebruikssporen. Optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in nieuwstaat. Geen gebruikssporen en optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen, zonnekap en etui. In de originele verpakking.

Gratis verzending vanaf

 €50
Je hebt 8 van de 21 producten gezien