Sony occasions & demo's

Belangrijkste eigenschappenObjectief met lichte gebruikssporen. Technisch geheel in orde. Inclusief alle standaard accessoires. In de originele, beschadigde verpakking.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in zeer nette staat. Nauwelijks gebruikssporen en optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen, zonnekap en etui. In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenTeleconverter in nette staat. Technisch geheel in orde. Inclusief alle standaard accessoires. In de originele, beschadigde verpakking.
Belangrijkste eigenschappenCamera in zeer nette staat. Nauwelijks gebruikssporen en technisch geheel in orde. Inclusief bodydop, accu, oplader en draagriem. In de originele verpakking.

30 dagen bedenktijd

Belangrijkste eigenschappenSysteemcamera in nette staat. Alleen gebruikssporen op het LCD-scherm. Technisch geheel in orde. Inclusief bodydop, accu, oplader, draagriem en gebruiksaanwijzing. In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in goede staat met duidelijke (cosmetische) gebruikssporen. Optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen en zonnekap. In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenCamera en objectief in zeer nette staat met nauwelijks gebruikssporen. Technisch en optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen, accu, lader, riem en gebruiksaanwijzing. In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenCamera in zeer nette staat. Nauwelijks gebruikssporen. Zowel optisch als technisch geheel in orde. Inclusief lensdop, zonnekap, USB-kabel, oplader, draagriem en gebruiksaanwijzing. In de originele verpakking.

30 dagen bedenktijd

Je hebt 8 van de 54 producten gezien