Sony occasions & demo's

Dit maakt dit product uniek Systeemcamera en objectieven in zeer nette staat. Het teleobjectief heeft heel lichte gebruikssporen. Compleet met alle standaard meegeleverde accessoires. In de originele verpakking.
Dit maakt dit product uniek Videocamera in nette staat. Nauwelijks gebruikssporen en zowel technisch als optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief accu, lader, lensdop, zonnekap en gebruiksaanwijzing. In de originele verpakking.
Dit maakt dit product uniek Compact camera in uitstekende staat. Nauwelijks gebruikssporen. Zowel technisch als optisch geheel in orde. Inclusief accu, oplader, draagriem, Sony AG-R2B grip, Sony LCJ-RXF tasje en gebruiksaanwijzing.
Dit maakt dit product uniek Objectief in nieuwstaat. Geen gebruikssporen en optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen. In de originele verpakking.

Voor 23:59 uur besteld? Morgen gratis in huis!

Dit maakt dit product uniek Objectief in nieuwstaat zonder gebruikssporen. Optisch geheel in orde en het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen en zonnekap en in originele verpakking.
Dit maakt dit product uniek Objectief in nette staat. Nauwelijks gebruikssporen en optisch geheel in orde. Inclusief lensdoppen, zonnekap en etui. In de originele verpakking.
Dit maakt dit product uniek Objectief in nette staat. Nauwelijks gebruikssporen en optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen, zonnekap en etui. In de originele verpakking.
Dit maakt dit product uniek Objectief in zeer nette staat. Nauwelijks gebruikssporen en optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen en zonnekap.

Voor 23:59 uur besteld? Morgen gratis in huis!

Je hebt 8 van de 32 producten gezien
Zopim
Heb je een vraag?