Sony occasions & demo's

Belangrijkste eigenschappenObjectief in zeer goede staat met nauwelijks gebruikssporen. Optisch geheel in orde en het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen. In de originele verpakking.

679,-

Belangrijkste eigenschappenCompact camera met lichte gebruikssporen. Technisch geheel in orde. Inclusief alle originele accessoires. In de originele verpakking.

319,-

Belangrijkste eigenschappenCompact camera met premium kit. Technisch geheel in orde. De handgreep zit al op de camera. Inclusief alle origineel meegeleverde accessoires. In de originele, beschadigde, verpakking.

529,-

Belangrijkste eigenschappenObjectief met duidelijke gebruikssporen, maar optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen en zonnekap.

179,-

Free shipping from

 €50
Belangrijkste eigenschappenCamera met lichte gebruikssporen. Technisch geheel in orde. Inclusief alle standaard accessoires.

209,-

Belangrijkste eigenschappenObjectief in zeer nette staat met nauwelijks gebruikssporen. Optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen en de originele zonnekap.

199,-

Belangrijkste eigenschappenCamera in nieuwstaat zonder gebruikssporen. Technisch geheel in orde. Inclusief bodydop, accu, oplader en gebruiksaanwijzing.

899,-

Belangrijkste eigenschappenObjectief in prima staat met nauwelijks gebruikssporen. Optisch uitstekend. Inclusief lensdoppen en zonnekap. In de originele verpakking.

499,-

30 days reflection

Viewing 8 out of 26 products