Sony occasions & demo's

Belangrijkste eigenschappenCompact camera met lichte gebruikssporen. Technisch geheel in orde. Compleet met alle standaard accessoires. In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in nieuwstaat. Inclusief lensdoppen.
Belangrijkste eigenschappenCamera met lichte gebruikssporen. Technisch geheel in orde. Inclusief alle originele accessoires.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in nette staat met nauwelijks gebruikssporen. Optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen en zonnekap. In de originele verpakking.

30 days reflection

Belangrijkste eigenschappenCamera en objectief in nette staat met lichte gebruikssporen op het LCD scherm (coating). Technisch en optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief doppen, accu, lader en draagriem. In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in zeer nette staat met nauwelijks gebruikssporen. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen en zonnekap. In originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenCompact camera in nette staat met nauwelijks gebruikssporen. Technisch geheel in orde. Inclusief alle standaard accessoires. In de originele, beschadigde verpakking. De binnenverpakking ontbreekt.
Belangrijkste eigenschappenCamera in nette staat met nauwelijks gebruikssporen, alleen lichte gebruikssporen op het LCD. Zowel optisch als technisch geheel in orde. Inclusief lensdop, zonnekap, accu, oplader, draagriem en gebruiksaanwijzing. In de originele verpakking.

Ordered before 23:59, delivered tomorrow!

Viewing 8 out of 51 products