Tweedehands objectieven van Sony

Belangrijkste eigenschappenObjectief in nette staat met nauwelijks gebruikssporen. Optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen en zonnekap. In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in zeer nette staat met nauwelijks gebruikssporen. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen en zonnekap. In originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in goede staat met nauwelijks gebruikssporen. Optisch geheel in orde. Inclusief lensdoppen en de originele zonnekap.

30 dagen bedenktijd

Belangrijkste eigenschappenCamera in nieuwstaat zonder gebruikssporen. Technisch geheel in orde. Inclusief bodydop, accu, oplader, draagriem en gebruiksaanwijzing. In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenObjectief met lichte gebruikssporen. Technisch geheel in orde. Inclusief alle standaard accessoires. In de originele, beschadigde verpakking.
Belangrijkste eigenschappenTeleconverter in nette staat. Technisch geheel in orde. Inclusief alle standaard accessoires. In de originele, beschadigde verpakking.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in nette staat met lichte gebruikssporen aan rubbers van de zoom en scherpstelringen. Optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen, etui en zonnekap. In originele verpakking.

Gratis verzending vanaf

 €50
Je hebt 8 van de 28 producten gezien