CameraNU Logo

Benro statief accessoires

Benro beschikt over een ruim assortiment platen en klemmen, geschikt voor alle camera's en telelenzen. De cameraplaten zijn bovenop voorzien van antislip-materiaal en de lensplaten worden inclusief aanslag, zonder antislip geleverd. Verder heeft Benro diverse accessoires, zoals extra-korte middenkolommen, afstandsbedieningen, dolly's, statiefvoeten, schoonmaakmiddelen, spreiders en hendels.

De populairste Benro statief accessoires bij CameraNU.nl

Gratis verzending vanaf

 €50

30 dagen bedenktijd

Je hebt 12 van de 43 producten gezien

Wat zijn Benro statief accessoires?

Met Benro statief accessoires pas je eventueel het gebruik van een Benro statief nog meer op je eigen wens af. Naast lensplaten en snelkoppelingsplaten voor camera's, vind je extra-korte middenkolommen, afstandsbedieningen, dolly's, statiefvoeten, schoonmaakmiddelen, spreiders en hendels.

Kenmerken van Benro statief accessoires

De Benro accessoires voor statieven zijn uiteraard op maat gemaakt voor de Benro statieven. Hierdoor blijf je verzekerd van de hoge kwaliteit waar Benro voor staat. Benro is al meer dan twintig jaar een bekende naam in de fotografie. Een naam die je over de hele wereld tegenkomt. In Azië is het de nummer 1 op het gebied van statieven en accessoires.

In welke situatie ga je Benro accessoires voor statieven gebruiken?

Benro heeft vele verschillende accessoires, allemaal met een ander doel. Elke accessoire helpt je om nog betere beelden te maken. Statiefvoeten, spikes en spreiders voor meer stabiliteit, een extra korte middenkolom om de minimale statiefhoogte te verlagen of een dolly voor het maken van vloeiende bewegingen in combinatie met je videostatief.

Vragen?

Heb je vragen over een bepaalde accessoire? Of wil je specifiek advies? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!