CameraNU Logo

Falcon Eyes statieven

De statieven van Falcon Eyes zijn stevig en compact. Ze zorgen ervoor dat jouw camera stevig en bewegingsloos blijft staan. Naast tripods maakt Falcon Eyes ook monopods en statiefkoppen om op een statief of monopod te zetten.

Materiaal: Aluminium
Maximale hoogte met middenkolom: 130cm
Transportlengte: 41.5cm
Aantal secties: 4
Materiaal: Metaal
Maximale hoogte met middenkolom: 20.5cm
Transportlengte: 15cm
Aantal secties: 2
Materiaal: Aluminium
Maximale hoogte met middenkolom: 165cm
Transportlengte: 66cm
Aantal secties: 3

Voor 23:59 uur besteld? Morgen in huis!

Materiaal: Aluminium
Maximale hoogte met middenkolom: 110cm
Transportlengte: 35cm
Aantal secties: 3
Je hebt 5 van de 5 producten gezien

Falcon Eyes statieven

Falcon Eyes tripods

Driepoot statieven van Falcon eyes zijn er in verschillende uitvoering. Zo zijn er voor zowel fotografie als filmen tripods met meerdere pootsecties. Zo zet je jouw camera op de voor jou meest comfortabele hoogte. Maar ook zijn er compacte tafelstatieven beschikbaar. De tripods van Falcon Eyes voorkomen dat jouw foto's en video's geen last hebben van ongewenste bewegingen.

Falcon Eyes monopods

Het grote voordeel van een Falcon Eyes monopod is dat je camera op een ideale werkhoogte is zonder hem zelf vast te hoeven houden. Daarbij behoud je wel enorme bewegingsvrijheid. Monopods komen dan ook goed van pas bij sportfotografie en wildfotografie.

Falcon eyes statiefkoppen

Met de statiefkoppen van Falcon Eyes geef je jouw camera meer beweigingsvrijheid. Wanneer je je camera op een statief zet moet je het statief bewegen om je camera de goede kant op te richten. Met een statiefkop laat je het statief staan en richt je je camera door de soepele bal in het balhoofd.

Falcon Eyes statief accessoires

Of het nou gaat over koppelingsplaatjes, een boomarm of wielen voor onder je statief, Falcon Eyes maakt het. Falcon Eyes maakt altijd de goede afweging tussen prijs en kwaliteit dus je kan er zeker van zijn dat je goede producten in je hand hebt.