Sirui statieven

Sirui heeft statieven in allerlei soorten en maten. Er zit voor elke fotograaf een passende keuze bij. Sirui heeft diverse series statieven ontworpen die elk hun eigen kenmerken hebben. Of je nu op zoek bent naar een statief voor op reis, een video tripod, passende statiefkop of accessoires voor je statief, Sirui heeft het allemaal. Wat je uiteindelijke keuze ook is, met Sirui ben je verzekerd van een hoogwaardig product welke je helpt om nog meer uit je fotografie te halen. Sirui heeft zoveel vertrouwen in haar assortiment, dat elk Sirui product standaard wordt geleverd met 6 jaar garantie vanaf de datum van aankoop!

Handig: Advies over statieven | Welk statief moet ik kopen? | Waar let je op bij het kopen van een statief? | Wanneer gebruik je welk statief? | Welke statiefkop heb ik nodig?

De filosofie van Sirui is om zowel hobbyfotografen als professionals te helpen door uitstekende producten te leveren, voor welke vorm van fotografie dan ook. Het streven is niet alleen om de hoge normen te handhaven, maar ook waar mogelijk te verhogen. Sirui heeft zoveel vertrouwen in haar assortiment, dat elk Sirui product standaard wordt geleverd met 6 jaar garantie vanaf de datum van aankoop.

Direct naar: Sirui tripods | Sirui monopods | Sirui videostatieven | Sirui statiefkoppen | Sirui selfiesticks | Sirui accessoires

De populairste Sirui producten bij CameraNU.nl

Sorteer  producten

Minimale hoogte: 38cm - maximale hoogte: 154cm - draagvermogen: 10kg - gewicht: 400gr

Minimale hoogte 10.5cm - maximale hoogte 139cm - draagvermogen 4kg - gewicht 1.04kg

Robuust en professioneel balhoofd voor grote en zware apparatuur - maximale belasting 25kg

12kg draagvermogen - minimale hoogte 13.5cm - maximale hoogte 145cm - transportlengte van 50cm - weegt 1.6kg

Arca-Swiss compatbile snelkoppelingsplaat met dubbel veiligheidsmechanisme en 3 waterpasjes

Robuust en professioneel balhoofd voor grote en zware apparatuur - maximale belasting 30kg

12kg draagvermogen - 4 secties - minimale hoogte van 25cm - maximale hoogte van 175cm - weegt 2.3kg

Compact balhoofd met een hoge maximale belasting van 18kg en een uniek intern vergrendelmechanisme

Secties 5 - maximale hoogte 130.5cm - minimale hoogte 12.5cm - transportlengte 34cm - gewicht 0.8kg - belastbaarheid 10kg

4 secties - aluminium - 12kg draagvermogen - minimale hoogte 13.5cm - maximale hoogte 145cm - transportlengte 50cm - weegt 1.6kg

Sirui series

Sirui statief kopen?

Wat is Sirui?
Sirui werd opgericht in 2001 en wordt sinds 2011 ook in Europa verkocht. Het duurde niet lang voordat Sirui zich als groot statiefmerk op de Europese markt vestigde en het merk won diverse onderscheidingen in groepstests. In 2007 behaalde Sirui de ISO9001/ISO14001-certificering voor kwaliteits- en milieubeheer. Dit betekent dat Sirui niet alleen producten van de hoogste kwaliteit produceert, maar dat zij daarbij ook om het milieu geven. Als gevolg van het hoge niveau van toewijding op het gebied van kwaliteit en prestaties, is Sirui een van de meest populaire en meest ambitieuze merken in China geworden!

Wat is een Sirui statief?
Sirui heeft een uitgebreid assortiment tripods, monopods, video tripods en verschillende onderdelen en accessoires om je Sirui statief compleet te maken, zoals een statiefkop. De statieven van Sirui worden gemaakt van hoogwaardige materialen welke ook nog eens duurzaam zijn. Welk statief geschikt is voor jou is afhankelijk van waar je hem voor wilt gebruiken, je foto- of videocamera en de gewenste werkhoogte. Met een Sirui statief zit je in elk geval gegarandeerd goed.

Waarom een Sirui statief?
Sirui producten worden vervaardigd volgens de hoogste normen. In hun geavanceerde werkplaatsen worden met hoogwaardige materialen en uiterste precisie producten van hoge kwaliteit gemaakt. De filosofie van Sirui is om zowel hobbyfotografen als professionals te helpen door uitstekende producten te leveren, voor welke vorm van fotografie dan ook. Het streven is niet alleen om de hoge normen vast te houden, maar ook waar mogelijk te verbeteren.

In welke situatie gebruik je een Sirui statief?
Sirui heeft statieven die voor diverse doeleinden geschikt zijn. Zo is de Traveller serie ideaal voor op reis dankzij het lage gewicht en compacte transportlengte. De Reporter serie is duurzaam gebouwd en beschikt over diverse nuttige mogelijkheden. De Ultralight serie is ideaal voor kleinere, compactere camera's en is bijzonder licht in gewicht. Ga je voor ongelooflijke stabiliteit, dan is de Universal serie een aanrader. Voor het zwaardere werk kies je een statief uit de Master serie. De TableTop serie is een geweldige keuze als je op zoek bent naar een tafelstatief die ook als handheld grip te gebruiken is.