CameraNU Logo
Sirui statief kopen? - 1

Sirui statieven

Sirui heeft statieven in allerlei soorten en maten. Er zit voor elke fotograaf een passende keuze bij. Sirui heeft diverse series statieven ontworpen die elk hun eigen kenmerken hebben. Of je nu op zoek bent naar een statief voor op reis, een video tripod, passende statiefkop of accessoires voor je statief, Sirui heeft het allemaal. Wat je uiteindelijke keuze ook is, met Sirui ben je verzekerd van een hoogwaardig product welke je helpt om nog meer uit je fotografie te halen. Sirui heeft zoveel vertrouwen in haar assortiment, dat elk Sirui product standaard wordt geleverd met 6 jaar garantie vanaf de datum van aankoop!

De filosofie van Sirui is om zowel hobbyfotografen als professionals te helpen door uitstekende producten te leveren, voor welke vorm van fotografie dan ook. Het streven is niet alleen om de hoge normen te handhaven, maar ook waar mogelijk te verhogen. Sirui heeft zoveel vertrouwen in haar assortiment, dat elk Sirui product standaard wordt geleverd met 6 jaar garantie vanaf de datum van aankoop.

Direct naar: Sirui tripods | Sirui monopods | Sirui videostatieven | Sirui statiefkoppen | Sirui accessoires

De populairste Sirui producten bij CameraNU.nl

Materiaal: Carbonfiber
Maximale hoogte met middenkolom: 154cm
Transportlengte: 38cm
Aantal secties: 6
Materiaal: Aluminium
Maximale hoogte met middenkolom: 190cm
Transportlengte: 91.6cm
Aantal secties: 3
Materiaal: Aluminium
Maximale hoogte met middenkolom: 155.1cm
Transportlengte: 82.5cm
Aantal secties: 3
Materiaal: Carbonfiber
Maximale hoogte met middenkolom: 158cm
Transportlengte: 46.5cm
Aantal secties: 4

30 dagen bedenktijd

Materiaal: Carbonfiber
Maximale hoogte met middenkolom: 138cm
Transportlengte: 33cm
Aantal secties: 5
Materiaal: Aluminium
Maximale hoogte met middenkolom: 158cm
Transportlengte: 46.5cm
Aantal secties: 4
Soort: Statiefkop
Draagvermogen: 15kg
Arca-Swiss compatibel: Ja
Waterpas: Ja
Materiaal: Carbonfiber
Maximale hoogte met middenkolom: 138cm
Transportlengte: 33cm
Aantal secties: 5

30 dagen bedenktijd

Soort: Schommelkop
Draagvermogen: 20kg
Arca-Swiss compatibel: Ja
Waterpas: Ja
Materiaal: Carbonfiber
Maximale hoogte met middenkolom: 130cm
Transportlengte: 31cm
Aantal secties: 5
Materiaal: Aluminium
Maximale hoogte met middenkolom: 149cm
Transportlengte: 47cm
Aantal secties: 4
Je hebt 12 van de 127 producten gezien

Sirui series

Sirui Statieven: toonbeeld van perfectie

Statieven zijn al eeuwen oud maar nog altijd onmisbaar binnen de fotografie. En waarom? Die vraag is simpel te beantwoorden. Het gebruik van een statief voorkomt onder andere bewegingsonscherpte. Maar voor welk statief kies je? Wie kiest voor een statief van Sirui - spreek uit als sirij -, kiest voor honderd procent betrouwbaarheid, kwaliteit, stabiliteit en gebruiksgemak!

Verre reizen, details van nabij, snelle sporten, kleurrijke landschappen, donkere krochten. Als gepassioneerd fotograaf ga je altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en grenzen. Een goed statief is hierbij onmisbaar.

Voor iedere fotograaf het juiste statief

Wat voor type fotograaf jij ook bent, Sirui heeft voor iedere fotograaf het juiste statief in het assortiment. Van een ultra-lichte en compacte UltraLight, uiterst fijn uitgevoerd met slimme details, tot de robuuste broadcast videostatieven met hun vloeiend bewegende videokoppen. De statieven van Sirui zijn het toonbeeld van goed ontwerp en perfecte productie.

Zes jaar garantie

Sirui staat bovendien garant voor perfecte dienstverlening en biedt zes jaar garantie. Voor welk statief of welke statiefkop van Sirui je ook kiest.

Zeven statieffamilies

Sirui onderscheidt zeven statieffamilies, eigenlijk acht, want in de Reporterreeks zijn zowel statieven voor fotografie als voor filmen te vinden. Binnen de series zijn de statieven zoveel mogelijk afgestemd op het beoogde gebruik. Zo is een traveller vooral gemaakt voor reizen. Dat zie en merk je aan de slanke bouw en het lage gewicht. Een Reporter daarentegen is met name bedoeld voor zwaar en ruig werk. Niet voor niets is deze lijn voorzien van dikke buizen en robuuste scharnieren.

Statieven (tripods) voor fotograferen en filmen

TO Ultra Light (Ultralicht, ultracompact, ultra handig), TX Traveller (Ranke en slanke reisgezel), N Universal (Multi-purpose universeel), R Reporter (Robuuste alleskunner), W Waterproof (Outdoor met hoge werkhoogte)

Monopods voor fotograferen en filmen

P (Monopod) P-S (Monopod en Swing)

Statieven voor broadcast en cinematografie

R Reporter (Snel, licht en onopvallend filmen) BCT Broadcast (Twijfelloos stabiel en windbestendig)