Ricoh camera’s

Het merk Ricoh is voor veel mensen een nieuwe naam. Ricoh is echter al jaren onder de merknaam Pentax te vinden. Voor bijvoorbeeld de Ricoh Theta V maken ze dan ook gebruik van de professionele techniek uit de Pentax camera’s. Ook biedt Ricoh ook nog een aantal compact camera’s, zoals de Ricoh GR II, aan.

Direct naar: Ricoh compact camera's | Ricoh 360-graden camera's

Het merk Ricoh is voor veel mensen een nieuwe naam. Ricoh is echter al jaren onder de merknaam Pentax te vinden. Ricoh maakt dus voor hun 360 camera’s, zoals de Ricoh Theta V, gebruik van de professionele techniek uit de Pentax camera’s. Ook heeft Ricoh een aantal compact camera’s in hun assortiment zoals de Ricoh GR II. Kijk hieronder voor alle Ricoh producten!

De populairste Ricoh camera's bij CameraNU.nl

Ricoh camera kopen?

Wat is een Ricoh digitale camera?

Onder de digitale camera's van Ricoh verstaan we compact camera's en 360-graden camera's. De camera's van het merk Ricoh zijn van hoogwaardige kwaliteit en relatief goedkoop. De reden dat de camera's van Ricoh zo goed zijn is, omdat Ricoh het merk Pentax heeft overgenomen. Het merk Pentax (dat overigens nog bestaat en nog steeds camera's op de markt brengt) focust zich vooral op de professionele fotograaf. Ricoh gebruikt deze kennis voor het maken van hun compact/ 360-graden camera's en komt hiermee prima uit de bus, met zowel hoogwaardige camera's als een perfecte prijs/kwaliteit verhouding.

Kenmerken van de Ricoh digitale camera’s

Ricoh kenmerkt zich vooral voor pure kwaliteit en hoogwaardige producten tegen een relatief lage prijs. De reden hiervoor is dat een dochteronderneming van Ricoh hoogwaardige kwaliteit camera’s maakt en Ricoh de beschikking heeft tot deze technologie. Het merk Ricoh focust zich echter op 360-graden camera's en compact camera's.

In welke situatie ga je de Ricoh digitale camera gebruiken?

De digitale camera’s van Ricoh ga je vooral gebruiken als je een omgeving 360-graden in kaart wil brengen of als je een hoogwaardig compact/ bridge camera nodig hebt. De camera’s zijn dus geschikt voor zowel vakantie als een eerste stap richting professionele fotografie.

Waar moet ik op letten bij aanschaf van een Ricoh digitale camera?

Bij de aanschaf van een Ricoh camera is het vooral belangrijk om de vraag te stellen waarvoor wil ik de camera gebruiken? Ook het budget speelt een belangrijke rol, omdat de ene camera 200,- is en de andere 699,-