Cameranu tweede locatie met Wacom Experience Center in Nederland - 1

Cameranu tweede locatie met Wacom Experience Center in Nederland

Jelle Kaptijn
7 jaar geleden
Donderdag 19 mei opent het Wacom Experience Center op de Pro-afdeling van Cameranu haar deuren. Aanraken, uitproberen en zelf ontdekken zijn de kenmerken van dit innovatieve concept. De volledige productlijn van Wacom is hier beschikbaar: van kleine tekentablets zoals de Intuos Art tot de bureaubladvullende Cintiq 27QHD. Fotografen, grafisch ontwerpers en kunstenaars krijgen de gelegenheid de mogelijkheden van een tekentablet in de praktijk te ervaren.

Dit Experience Center is het tweede in Nederland en is voor Cameranu een manier om zijn klanten nog beter van dienst zijn. Er is bijvoorbeeld al een verrekijker testcentrum met meer dan 300 kijkers op voorraad en het fotografie-assortiment behoort tot de grootste van Europa. Daarnaast is Cameranu officieel Apple Reseller. “Nu bieden we ook op het gebied van creatieve en professionele beeldbewerking een compleet plaatje”, aldus Henri van Rheenen, marketingmanager bij Cameranu.

“Wij vinden het belangrijk om onze klanten het beste te bieden dat beschikbaar is” gaat van Rheenen verder. “Daarom is het ook mooi dat we dit Experience Center op onze Pro-afdeling hebben kunnen plaatsen. Onze collega's daar kunnen alle vragen beantwoorden over professionele beeldbewerking en het gebruik van de verschillende tekentablets.”

Het Wacom Experience Center bij Cameranu wordt donderdag om 14.00 uur geopend in aanwezigheid van Wacom-experts Stefan Vermulst en Olger van Cootwijk. De winkel van Cameranu met een totale vloeroppervlakte van 800m² is te vinden op Urk en gemakkelijk bereikbaar vanaf de A6.

Auteur

Jelle Kaptijn

Contentmedewerker Jelle Kaptijn is verantwoordelijk voor correcte en leesbare content op de website van Cameranu. Hij schrijft met enige regelmaat nieuwsberichten en houdt zich bezig met adviespagina's om klanten te helpen bij het kiezen van een product of bij het vinden van de juist informatie. In zijn vrije tijd fotografeert hij met een Samsung systeemcamera.

Bekijk alle berichten

Blijf op de hoogte

Houd mij op de hoogte van laatste nieuwtjes, interessante blogs en aanbiedingen.