Canon EOS 5D Mark III

De lichtgevoelige Canon EOS 5D Mark III is een krachtige camera met een fullframe 22.3 megapixel CMOS-sensor, de snelle DIGIC 5+ processor, dubbele geheugenkaartsloten en vele hoogstaande specificaties. Denk aan een continue opnamemogelijkheid van zes beelden per seconde, een 61-punts autofocus systeem en full HD-video met een handmatige bediening van onder andere framerate en audio.

Handig: Alle spiegelreflexcamera's | Advies over digitale camera's

Belangrijkste eigenschappenCamera met nauwelijks gebruikssporen. Technisch geheel in orde. Inclusief bodydop, accu, oplader en draagriem.
Belangrijkste eigenschappenCamera in zeer nette staat. Nauwelijks gebruikssporen en technisch geheel in orde. Technisch geheel in orde. Inclusief bodydop, accu, oplader, draagriem en gebruiksaanwijzing. In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenCamera met heel lichte gebruikssporen aan de bodemplaat. Technisch geheel in orde. Inclusief bodydop, accu, oplader, draagriem en gebruiksaanwijzing. In de originele verpakking.

30 dagen bedenktijd

Je hebt 3 van de 3 producten gezien

Canon 5D Mark III kopen?

Bij CameraNU.nl zit u altijd goed voor de aankoop van een Canon EOS 5D Mark III. Twijfelt u welke EOS 5D Mark III camera kit het best bij u past? De medewerkers op onze klantenservice denken graag met u mee en helpen u met plezier op weg naar de juiste keuze. Via deze link vindt u onze contactpagina!