Fotograferen op Texel

Fotograferen op Texel

Ben je op zoek naar een fotografie-excursie vol afwisseling, een reis waar water, lucht, land en leven elkaar ontmoeten? Zoek dan niet verder en sluit je aan bij onze Fotografie excursie Texel, onder leiding van niemand minder dan de ervaren fotograaf Arnold van der Zee.
Lees meer Lees minder

Beeld impressie

Hoe ziet de dag eruit?

Praktijk

Tijdens deze fotografie-excursie op Texel ga je diverse fotogenieke onderwerpen vastleggen. Je wordt ondergedompeld in de prachtige duinnatuur van het eiland, krijgt de kans om betoverende vergezichten van de zee en de karakteristieke Hollandse wolkenluchten vast te leggen, en zult veel weidevogels en bezienswaardigheden zoals de vuurtoren en strandhuisjes tegenkomen. Deze fotografie excursie biedt een breed scala aan fotografische mogelijkheden, waaronder panoramische vergezichten en gedetailleerde close-ups.

Tijdens de workshop zal Arnold van der Zee je uitdagen om bepaalde delen van de excursie in zwart-wit te fotograferen, waardoor je gevoel voor compositie en standpunt wordt versterkt. Het begrijpen van compositie is van cruciaal belang, vooral bij het vastleggen van de duinlandschappen, en het kiezen van het juiste standpunt kan een foto maken of breken. Je creativiteit zal gestimuleerd worden zodat je met een geheugenkaart vol prachtige foto's naar huis zult terugkeren.

Programma

  • Verzamelen Den Helder
  • Opstappen personenbus
  • Naar locaties Texel

Praktische informatie

Voor wie is deze workshop bedoeld?

De workshop is geschikt voor beginnende en ervaren fotografen. Zorg dat je de basiskennis onder knie hebt om zelf je diafragma, sluitertijd en ISO in te kunnen stellen. Je beschikt over een goede conditie en bent goed ter been. De workshop is namelijk buiten.

Wanneer gaat een event wel of niet door?

Mocht een event vanwege omstandigheden - zoals slecht weer, ziekte of te weinig deelnemers - toch niet doorgaan, dan laten we dat 3 dagen voor het evenement aan je weten per e-mail. We bieden dan een alternatieve datum aan. Als deze nieuwe datum je niet uitkomt, ontvang je je betaling van ons retour.

Wat is bij de prijs inbegrepen?

  • Overtocht in personenbus
Arnold van der Zee

Over de instructeur

Arnold is een veelzijdige fotoprofessional die zijn passie voor fotografie deelt met fotografieliefhebbers uit heel Nederland. Met zijn workshops, cursussen en levendige fotocommunity leert Arnold enthousiastelingen de kneepjes van het vak. Bovendien put hij uit jarenlange ervaring in het uitvoeren van bedrijfsmatige foto-opdrachten.

Zelf meenemen

Checklist