Hama - 1
Hama - 2

Hama: voor al je fotografie-accessoires

Hama-artikelen kom je op de gehele website van Cameranu tegen. Voor veel verschillende fotografietoepassingen heeft Hama namelijk een product ontworpen. Hama is vooral bekend van filters, tassen, statieven, onderhoudsproducten, digitale fotolijsten maar heeft op ook allerlei andere fotografiegebieden zijn sporen verdiend. Die producten vind je op deze pagina terug onder "Overige accessoires". Naast accu's, laders, kaartlezers biedt Hama onder meer flitsbeugels, microfoons, draagriemen en GoPro mounts. Voor analoge fotografie zijn negatiefbladen en katoenen handschoenen populair.

Lees meer
Lees meer
Lees meer
Lees meer
Lees meer
Lees meer

Hama kopen?

Voor veel verschillende fotografietoepassingen heeft Hama producten ontworpen. Hama is vooral bekend van filters, tassen, statieven, onderhoudsproducten, digitale fotolijsten maar heeft op ook allerlei andere fotografiegebieden zijn sporen verdiend. Naast accu's, laders, kaartlezers biedt Hama onder meer flitsbeugels, microfoons, draagriemen en GoPro mounts. Voor analoge fotografie zijn negatiefbladen en katoenen handschoenen populair.

Hama filters

Hama filters zijn universeel, dus gemaakt voor elk merk objectief. Er zijn 3 soorten Hama filters verkrijgbaar: UV-, grijs- en polarisatiefilters. Voor de meest voorkomende filtermaten vind je een Hama schroeffilter. Je kunt eventueel ook een Hama filter-adapter gebruiken, zodat je een schroeffilter met een andere maat op jouw objectief bevestigt. Een filterklem gebruik je om snel te wisselen van filter. Hama filters kenmerken zich door de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Hama tassen en covers

Hama heeft tassen ontworpen gericht op specifiek gebruik. Hama blinkt uit in de cases voor geheugenkaarten en biedt daarin veel mogelijkheden. Verder heeft Hama tassen gemaakt voor het opbergen en vervoeren van accessoires, drones, e-readers, objectieven, action cams, smartphones, tablet en camera-uitrustingen.

Hama statieven

Hama statieven gebruik je voor het maken van foto's en video's wanneer een stabiele set-up noodzakelijk is. Statieven van Hama zijn er voor beginnende fotografen én voor de gevorderde gebruikers. Naast tripods bestaat het assortiment van Hama uit tafelstatieven, monopods, selfiesticks en accessoires, zoals balhoofden en snelkoppelingsplaten.

Hama onderhoud en cleaning

Hama onderhoudsproducten gebruik je om je apparatuur op een veilige en juiste manier te reinigen. Zo voorkom je beschadigingen en is je camera of objectief weer helemaal klaar om in actie te komen.

Hama digitale fotolijsten

Met Hama digitale fotolijsten laat je steeds andere beelden naar keuze zien. Zo heb je geen statisch beeld vanaf de vensterbank, schouw of bureau maar creëer je een dynamische diashow van je mooiste herinneringen.

Hama accessoires

Voor veel verschillende fotografietoepassingen heeft Hama een product ontworpen. Naast accu's, laders, kaartlezers biedt Hama onder meer flitsbeugels, microfoons, draagriemen en GoPro mounts. Voor analoge fotografie zijn negatiefbladen en katoenen handschoenen populair.