Hama digitale fotolijsten

Digitale fotolijsten van Hama zijn er in verschillende schermgroottes, randkleur, functies en geheugenopties. De fotolijstjes zijn allemaal voorzien van een afstandsbediening en leveren heldere kleurbeelden met veel details.

Alle Hama digitale fotolijsten bij CameraNU.nl

Wat zijn Hama digitale fotolijsten?

Met Hama digitale fotolijsten laat je steeds andere beelden naar keuze zien. Zo heb je geen statisch beeld vanaf de vensterbank, schouw of bureau maar creëer je een dynamische diashow van je mooiste herinneringen.

Kenmerken van Hama digitale fotolijsten

Alle digitale fotolijsten van Hama zijn uitgerust met een afstandsbediening, zodat je de manier van beelden afspelen van afstand regelt. Hama biedt lijsten met verschillende schermgroottes: 8, 9.7 en 15 inch. Daarnaast verschilt de rand van kleur en materiaal. De lijsten zijn dun. Daardoor vind je eenvoudig een plekje om deze te plaatsen. Een aantal digitale fotolijsten van Hama heeft een intern geheugen, bij andere gebruik je een SD-geheugenkaart of USB-stick. Een paar lijsten zijn geschikt voor het afspelen van MP3's en video's.

In welke situatie ga je de Hama digitale fotolijsten gebruiken?

Als je niet genoeg hebt aan één foto of niet al te veel plek hebt om deze op te hangen of neer te zetten, dan is een digitale fotolijst van Hama ideaal. Laat complete serie vakantiefoto's langskomen in de woonkamer of op je werk. De lijsten zijn voorzien van diverse functies voor het afspelen van foto's en - in een aantal gevallen - MP3's en video's.

Waar moet je op letten bij aanschaf van Hama digitale fotolijsten?

Bedenk van tevoren of je een intern geheugen belangrijk vindt en welk schermgrootte het beste bij je past. Als je video's en MP3' wilt afspelen, kies dan de juiste Hama fotolijst hiervoor. Als je nog vragen hebt over digitale fotolijsten, neem dan gerust contact met ons op!