Cameranu voert rebranding door en introduceert nieuwe merkidentiteit

Vanaf vandaag heeft Cameranu een nieuwe naam (in plaats van CameraNU.nl), een nieuw logo en een volledig nieuw design op de website én in de winkels.

Ambitie waarmaken

“Cameranu is een prijswinnende omnichannel retailer met 9 winkels in binnen- en buitenland en een ontmoetingsplek voor liefhebbers van foto en video. Deze beeldmakers ontmoeten en inspireren elkaar en wij enthousiasmeren en informeren met workshops, lezingen, video’s en adviezen. Wij helpen met het maken van mooie beelden. Of dat nu online is, op locatie of in onze winkels. Bij dit Cameranu en het Cameranu van de toekomst hoort een nieuwe uitstraling die daar veel beter bij aansluit,” zegt directielid Ricardo van den Burg.

Allerbeste service staat centraal

Vanaf de oprichting staat de allerbeste service centraal. Dat zien we vandaag de dag nog terug, klanten beoordelen Cameranu met uitstekende reviews. Ook de webshop is van het allerhoogste niveau, getuige de winst van de Shopping Awards drie jaar op rij en twee jaar op rij de Website van het Jaar.

Nieuwe merkidentiteit

“Onze merkidentiteit past vanaf nu bij deze hoge standaarden. Met deze premium uitstraling laten we zien dat we een professioneel, volwassen merk zijn, maar wel persoonlijk en toegankelijk blijven. Elke beeldmaker is bij ons welkom voor een kop koffie, om te sparren, geïnspireerd te worden en informatie in te winnen van specialisten. Dit Cameranu is dé community voor beeldmakers in de Benelux,” aldus Stijn van Merkestein, Marketing & Communicatie Manager.

De afgelopen maanden is er achter de schermen hard gewerkt om de overgang naar de nieuwe identiteit mogelijk te maken. Dit ziet de klant nu terug: van website tot koffiemok en van kleding van het winkelpersoneel tot de doos waarin de bestelling zit.

Manifestatie

Het Manifest staat centraal in de rebranding die Cameranu doorvoert. Aan het woord is Piet Kramer, Creative Lead bij Cameranu. “Deze video vertelt het verhaal van Cameranu, maar anders dan je misschien verwacht. Het daagt de beeldmaker uit om eens goed te kijken naar de adembenemende wereld. Om mooie herinneringen te maken en die vast te leggen, omdat morgen alweer alles anders is. Meer wil ik er niet over verklappen, kijk vooral zelf, kijk eens écht.”

Ga voor meer informatie naar de vernieuwde website: www.cameranu.nl/manifest

Over Cameranu

Cameranu is meer dan een (web)winkel. We zijn dé community voor beeldmakers van de Benelux. Een plek waar liefhebbers van foto- en videografie elkaar ontmoeten. Om ideeën uit te wisselen, elkaar te helpen en van informatie te voorzien. Door onze liefde voor het maken van beelden te delen, leren we mensen anders kijken naar de wereld. Zo helpen we iedereen bij het maken van foto's of video's. En worden bijzondere momenten gedeeld en opnieuw beleefd.

Maak kennis met het nieuwe Cameranu - 1

Auteur

Cameranu

Als dé community voor beeldmakers van de Benelux maken wij het creëren van mooie beelden voor iedereen toegankelijk!

Bekijk alle berichten

Blijf op de hoogte

Houd mij op de hoogte van laatste nieuwtjes, interessante blogs en aanbiedingen.