Caruba RR-AI Omkeerring Nikon 72mm
Caruba RR-AI Omkeerring Nikon 72mm
14,95

Productinformatie

Caruba RR-AI Omkeerring 72mm

De Caruba RR-AI Omkeerring Nikon 72mm is aan de ene kant voorzien van schroefdraad die past op de voorkant van uw objectief en aan de andere kant is de reverse ring voorzien van schroefdraad die op uw camera body past. Zodoende kunt u deze monteren op de voorkant van uw objectief en kunt u daarna de voorkant van uw objectief bevestigen aan uw camera body. Dit verhoogt de mogelijkheden met macro aanzienlijk!

Het gebruik van een omkeerring
Bij het gebruik van een omkeerring wordt een objectief andersom gebruikt wordt dan normaal gesproken het geval is. De omkeerring is aan de ene kant voorzien van een schroefdraad die in het filterschroefdraad van het objectief past. Aan de andere kant is de omkeerring voorzien van een bajonet-aansluiting die op de body van uw camera past. Dit houdt dus ook in dat de contacten van de objectiefvatting geen contact maken met de body van uw camera. Uw camera kan hierdoor dus geen opdrachten versturen naar het objectief. Functies zoals bijvoorbeeld de aufofocus en de aansturing van een electronisch diafragma van uw objectief komen hierdoor ook te vervallen.

Kenmerken

- Geschikt voor objectieven met een filtermaat van 72mm

Specificaties

Geen specificaties gevonden voor zoekopdracht

Algemeen
Merk
Caruba
Type product
Omkeerring
Fabrieksgarantie
2 jaar
Geschikt voor
Geschikt voor (product)
Objectief
Geschikt voor (merk)
Nikon
Afmetingen
Diameter
72mm

Acties en services bij dit product

Lens inruilen?

Ruil je lens in en gebruik de inruilwaarde voor je nieuwe aankoop! Vul het inruilformulier in en wij nemen snel contact met je op. Stuur je lens naar ons op of lever het af in onze winkels.
Meer informatie