Hoe gaat CameraNU.nl om met het Coronavirus? Lees onze updates hier.

Samyang 85mm f/1.4 AS IF UMC Canon EF-mount objectief

3 reviews | #110454

319,-
1 tot 2 werkdagen

Acties bij dit product

Videobellen met onze experts?

Videobellen met onze experts?
Wil je direct persoonlijk advies over dit artikel? Maak een videocall met een van onze experts uit de winkels

Lens inruilen?

Lens inruilen?
Ruil je huidige lens in bij CameraNU.nl en krijg korting op je nieuwe aankoop! Vul het inruilformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

5 jaar garantie
Op dit product krijg je bij ons 5 jaar garantie

Informatie

Samyang 85mm f/1.4 AS IF UMC Canon EF-mount objectief

Kenmerken van de Samyang 85mm f/1.4 AS IF UMC

 • Handmatige en interne scherpstelling
 • 85mm ideaal voor portretfotografie
 • Lichtsterk, ideaal in omstandigheden met weinig licht
 • Prachtige onscherpe achtergronden bij het maken van portretten

Vijf jaar garantie op Samyang objectieven!

Inhoud van de doos

Bij de Samyang 85mm f/1.4 AS IF UMC in de doos

 • Lensdoppen
 • Zonnekap

Reviews (3)

Geweldig mooie resultaten, handmatige focus een uitdaging
Beeldkwaliteit
Degelijkheid
Gebruiksgemak
Snelheid
Vormgeving
Prachtig objectief, goed stevig gebouwd van verstevigd plastic, redelijk hefty wel. Fantastisch mooi scherp als je de focus goed krijgt en die is heel goed precies te bereiken door een lange scherpstelring (ik weet niet hoe je dat moet zeggen). De uitdaging is wel om precies scherp te stellen zonder hulp (focus peaking, inzoomen), tenzij je een bionisch oog hebt (heb ik niet). Dus met name als je de lens volledig open (de fantastische f/1.4 mogelijkheid) gebruikt is kritische focus daar waar je wilt een grote uitdaging. Mét de genoemde hulpmiddelen blijft het zelfs een uitdaging en wees dus niet te schuw met fotograferen. Meer dan ooit heb ik gemerkt dat ik 'voor de zekerheid' meer moet schieten, en dat is wat mij betreft een noodzaak, niet een keuze.

Uiteindelijke conclusie: zeer mooi, uitdagend objectief dat wat kwaliteit betreft niet onder doet voor eerste partij lenzen, maar voor de werkende professional in evenementen en (dynamische) portretten niet praktisch en niet aan te raden wegens teveel weggooien van beelden vanwege focus (en uiteraard vanwege de f/1.4 de lens aangeschaft heeft, dus die ook wil gebruiken..), tenzij die professional de daarvoor gevorderde gereedschappen / hulpbronnen heeft bij het scherpstellen, maar dan nog rekening houden met 'missen'.
Prachtige resultaten
Diafragma cvan f/1.4 is fantastisch
Stevig gebouwd
Makkelijk in hanteren
Handmatige focus grote uitdaging
Redelijk zwaar

Accessoires voor dit product

Terug naar alle accessoires
 • Morgen gratis in huis
 • 49,95
 • Morgen gratis in huis
 • 67,99
 • 1 tot 2 werkdagen
 • 23,95
 • Morgen in huis
 • 42,95
 • Levertijd onbekend
 • 48,99
Terug naar alle accessoires
Terug naar alle accessoires
Terug naar alle accessoires
Terug naar alle accessoires

Verzekeren

Ons uitgebreide zekerheidsplan!
Op het moment dat u als particuliere klant nieuwe foto- of videoapparatuur of een verrekijker of telescoop koopt bij CameraNU.nl, dan weet u dat u voor een bepaalde periode fabrieksgarantie heeft. Maar wat als u uw gloednieuwe camera in het water laat vallen of met uw objectief ergens tegenaan stoot en deze beschadigd raakt? Met het Verzeker je cameranu! plan heeft u nog meer zekerheid.

Welke apparatuur
In principe komt elke nieuwe verrekijker of telescoop en alle nieuwe foto- en video apparatuur in aanmerking voor het Verzeker je cameranu! plan. Dus niet alleen uw foto- of videocamera, maar ook objectieven en flitsers zijn te verzekeren. Het is echter niet mogelijk om het Verzeker je cameranu! plan af te sluiten voor een occasion of demomodel.
U kunt het Verzeker je cameranu! plan tot twee weken na aankoop van uw apparatuur afsluiten. De hoogte van de premie hangt af van het aankoopbedrag. De genoemde prijzen zijn inclusief assurantiebelasting en exclusief eenmalige administratiekosten van €12,95. De premie wordt eenmalig voor 3 jaar betaald. U kiest zelf of u de verzekering wilt afsluiten voor uw gehele bestelling, of voor een enkel product. Binnen enkele dagen krijgt u per e-mail het certificaat van de Actua Groep toegestuurd. U dient woonachtig te zijn in Nederland om de verzekering af te kunnen sluiten.

Niet overdraagbaar
Het Verzeker je cameranu! plan is niet overdraagbaar. Als u een camera en een objectief koopt maar besluit om alleen de camera te verzekeren, dan is het objectief niet verzekerd.

Wat zijn de voordelen?
- Een extra jaar fabrieksgarantie
- Verzekerd tegen vallen, stoten en diefstal
- Nieuwwaarderegeling gedurende de looptijd
- Wereldwijde transport- en verblijfsdekking
- Kans op hoge reparatiekosten voorkomen
- Ook verzekerd tijdens een dagje uit
- Service via CameraNU.nl

Lees meer over verzekeren