LensCoat voor Nikon 500 VR II Realtree Advantage
LensCoat voor Nikon 500 VR II Realtree Advantage
129,-

Acties en services bij dit product

Tot €300 extra inruilkorting

Ontvang tot €300 extra inruilkorting! Vul het inruilformulier in en wij nemen snel contact met je op. Stuur je lens naar ons op of lever het af in onze winkels. Profiteer van deze actie tot en met 20 maart 2024.
Meer informatie

Productinformatie

LensCoat voor Nikon 500 VR II Realtree Advantage

De LensCoat is een uitstekende vorm van bescherming voor uw Nikkor AF-S 500mm f/4.0G ED VR objectief. De LensCoat biedt bescherming tegen stof, vuil en beschadigingen..., zodat uw 300mm zijn inruilwaarde behoudt. Ook breekt de hoes de vorm van het objectief zodat deze minder opvalt in zijn omgeving.Dit is ideaal bij het fotograferen in de natuur.

Er zijn twee kleine gaatjes aangebracht in de LensCoat voor de rode dot-indicator, waardoor het eenvoudig is om uw extender uit te lijnen met uw camera en het objectief met de hoes er al op. Er is een opening aanwezig voor de extender release. Bij de LensCoat voor de AF-S 500mm f/4.0G ED VR van Nikon is er een plastic venster aangebracht op de plaats van de focus en VR controls doorzichtig plastic, zodat u de knoppen kunt zien en aanpassen.

Specificaties

Geen specificaties gevonden voor zoekopdracht

Algemeen
Merk
LensCoat
Type product
Bescherming
Fabrieksgarantie
2 jaar
Geschikt voor
Geschikt voor (product)
Objectief
Geschikt voor (merk)
Nikon
Geschikt voor (serie)
AF-S 500mm