Caruba RR-PK Omkeerring 58mm voor Pentax
Caruba RR-PK Omkeerring 58mm voor Pentax
9,95

Acties en services bij dit product

Lens inruilen?

Ruil je lens in en gebruik de inruilwaarde voor je nieuwe aankoop! Vul het inruilformulier in en wij nemen snel contact met je op. Stuur je lens naar ons op of lever het af in onze winkels.
Meer informatie

Productinformatie

Caruba RR-PK Omkeerring 58mm voor Pentax

De Caruba RR-PK Omkeerring 58mm voor Pentax biedt u de mogelijkheid om een objectief omgekeerd op de body van uw camera te bevestigen. Deze techniek wordt bij macro-fotografie gebruikt om macrobeelden te verkrijgen van een hoge resolutie en scherpte. De adapterring is aan een zijde voorzien van een schroefdraad, deze past op de filterschroefdraad van het objectief. Aan de andere zijde is de adapter voorzien van een mount welke op de mount van uw camera past. Schroef de adapter in het filterschroefdraad, draai het objectief om en plaats de adapterring inclusief objectief op de mount van de camerabody. Nu bent u klaar voor het maken van de mooiste macro-opnames!

Het gebruik van een omkeerring
Bij het gebruik van een omkeerring wordt een objectief andersom gebruikt wordt dan normaal gesproken het geval is. De omkeerring is aan de ene kant voorzien van een schroefdraad die in het filterschroefdraad van het objectief past. Aan de andere kant is de omkeerring voorzien van een bajonet-aansluiting die op de body van uw camera past. Dit houdt dus ook in dat de contacten van de objectiefvatting geen contact maken met de body van uw camera. Uw camera kan hierdoor dus geen opdrachten versturen naar het objectief. Functies zoals bijvoorbeeld de aufofocus en de aansturing van een electronisch diafragma van uw objectief komen hierdoor ook te vervallen.

Specificaties

Geen specificaties gevonden voor zoekopdracht

Algemeen
Merk
Caruba
Type product
Omkeerring
Fabrieksgarantie
2 jaar
Geschikt voor
Geschikt voor (product)
Objectief
Geschikt voor (merk)
Pentax
Afmetingen
Diameter
58mm