CameraNU Logo
Lens inruilen?
  • Kiwi Photo Lens Mount Adapter (L(M)-M4/3) - image 1
  • Kiwi Photo Lens Mount Adapter (L(M)-M4/3) - image 2

Acties bij dit product

Lens inruilen?

Lens inruilen?
Ruil je lens in en gebruik de inruilwaarde voor je nieuwe aankoop! Vul het inruilformulier in en wij nemen snel contact met je op. Stuur je lens naar ons op of lever het af in onze winkels.

Productomschrijving

Kiwi Photo Lens Mount Adapter (L(M)-M4/3)

Hoe kan ik de adapter gebruiken?

In het menu van uw camera dient u een instelling te veranderen. U kunt namelijk aangeven dat u een foto zonder objectief wilt maken. Hoe en waar deze instelling zich bevindt verschilt per camera. Raadpleeg hiervoor de handleiding.

Reviews (1)

Oud weer als nieuw

Beeldkwaliteit
Degelijkheid
Degelijkheid
Gebruiksgemak
Gebruiksgemak
Kwaliteit
Snelheid
Vormgeving
Deze adapter om een Leica M lens te gebruiken werkt perfect met de Panasonic GX9. Er zijn goedkopere modellen in omloop, echter een dergelijke adapter heb ik zelf getest en heeft een nadeel. Het scherpstellen op oneindig werkte niet. Deze Kiwi adapter doet dat wel. De aansluiting is zowel op de lens als op de body solide, maar niet stroef. Het past keurig netjes en de camera geeft aan dat ik een manuele lens heb gemonteerd. Vervolgens kun je in de software dit keurig instellen. Ik kan nu de oude Leica lens weer volop gebruiken en het mooie is dat het karakter van deze lens volop te zien is. Dat is een groot compliment voor Panasonic en mooi van Kiwi dat ik weer het gevoel heb met mijn vertrouwde Leica M camera te werken. Kiwi heeft nog meer adapters, zeker de moeite waard om de "oude" lenzen van toen weer nieuw leven in te blazen.

Accessoires voor dit product

Caruba Microfiber Lensdoekje Wit Caruba Microfiber Lensdoekje Wit
5,95
Morgen in huis
Caruba Microfiber Lensdoekje XL Wit Caruba Microfiber Lensdoekje XL Wit
5,95
Morgen in huis
Caruba Microfiber Lensdoekje XL Rood Caruba Microfiber Lensdoekje XL Rood
8,95
Morgen in huis
Caruba Microfiber Lensdoekje Rood Caruba Microfiber Lensdoekje Rood
5,95
Morgen in huis