Door drukte bij PostNL kan de bezorging van je bestelling langer duren. Onze winkels zijn uiteraard open.

Productinformatie

Caruba Reflector Holder Arm

Met de Caruba Reflector Holder Arm houd je jouw handen vrij doordat je in een oogwenk een reflectiescherm op een lampstatief kunt plaatsen. De reflectorhouder is geschikt voor een reflectieschermen met een diameter van minimaal zeventig en maximaal 180 centimeter. Het systeem is gemakkelijk in gebruik en licht van gewicht.

Met bracket

De bijbehorende bracket is een flexibel inzetbare klem die ook handig is als basis voor bijvoorbeeld een boompole. Deze bracket heeft openingen met verschillende afmetingen zodat deze te gebruiken is met allerlei buizen en lampstatieven. Het geheel is eenvoudig te vergrendelen en weer te ontgrendelen met behulp van de twee hendels aan de zijkant.

Kenmerken van de Caruba Reflector Holder Arm

  • Lichtgewicht systeem voor reflectieschermen
  • Minimale diameter van 70 en maximaal 180 centimeter
  • Compleet met een flexibel inzetbare dubbele klem

Voordeelsets

Caruba Reflectiescherm Houder Zwart

Caruba Reflectiescherm Houder Zwart

Caruba LS-3 lampstatief (106-260cm)

Caruba LS-3 lampstatief (106-260cm)

8% korting
op de accessoires in deze voordeelset!

57,90 55,66
Caruba Reflectiescherm Houder Zwart

Caruba Reflectiescherm Houder Zwart

Caruba Reflector Holder Arm Bracket

Caruba Reflector Holder Arm Bracket

8% korting
op de accessoires in deze voordeelset!

48,90 47,38

10% korting
op de accessoires in deze voordeelset!

76,85 72,16
Toon meer voordeelsets

Specificaties

Algemene info
Merk
Caruba
Type product
Reflectiescherm houder
Fabrieksgarantie
3 jaar

Leuk als je echt nét begint met fotograferen, anders zeker geen aanrader

1,7
  • Leuk voor een beginner
  • Erg gammel allemaal, beter wat meer uitgeven en iets degelijks kopen
Angelo - 6 december 2022 - Een paar dagen in bezit
Het eerste wat mij opvalt is dat de bijgeleverde houder NIET op de standaard past. Cameranu.nl blijft volhouden "het moet passen", maar welk gat je ook probeert, het past niet. Het klemt niet genoeg en het is simpelweg niet vast te zetten.

Zou je op magische wijzen toch alles in elkaar geklemd krijgen, dan is het ook nog een hele opgaven om de juiste positie te bepalen voor het reflectie scherm omdat het non-stop omvalt omdat de bijgeleverde standaard niks kan hebben. Het is logisch dat als je het scherm aan het uiteinde plaatst dan het "balans houden" moeilijk wordt, maar zelfs wanneer je het scherm tegen het standaard aan plaatst staat het niet stevig op de grond en kan je het scherm ook niet lekker meer plaatsen.

Zeker geen aanrader dus wanneer je er met regelmaat gebruik van wilt maken. Voor iemand die net begint met fotograferen of het niet vaak gebruikt is het doable.

Vind het wel jammer dat ik geen support van Cameranu.nl heb gekregen met betrekking tot het niet kunnen klemmen op de standaard. Ik heb ze een filmpje gestuurd waarin ik ELK gat probeer en waarin je kan zien dat het simpel weg niet past. Ik heb ze gezegd, ik wil best een nieuwe (betere) standaard kopen als ik dan een kleine korting krijg aangezien ik nu een "waardeloos" product heb gekocht en meermaals contact heb moeten zoeken om een oplossing te vinden samen wat mij ook veel tijd (en dus geld) kost, maar daar tot op heden geen antwoord meer op gekregen.

Helaas is dit nu al het tweede product dat ik binnen enkele maanden koop bij Cameranu.nl wat niet goed functioneert of bij aanschaf al defect was. Jammer dat dit zo moet gaan.
Lees hele review

Accessoires