LensCoat voor Canon 300 IS f/2.8 Canon Wit
LensCoat voor Canon 300 IS f/2.8 Canon Wit
109,-
54,50 na korting

Acties en services bij dit product

50% korting

Ontvang 50% korting op alle producten in onze Opruiming met de code OPRUIM50.  OP=OP!
Meer informatie

Tot €300 extra inruilkorting

Ontvang tot €300 extra inruilkorting! Vul het inruilformulier in en wij nemen snel contact met je op. Stuur je lens naar ons op of lever het af in onze winkels. Profiteer van deze actie tot en met 20 maart 2024.
Meer informatie

Productinformatie

LensCoat voor Canon 300 IS f/2.8 Canon Wit

De LensCoat is een uitstekende vorm van bescherming voor uw Canon EF 300mm f/2.8L IS USM objectief. De LensCoat biedt bescherming tegen stof, vuil en beschadigingen..., zodat uw 300mm zijn inruilwaarde behoudt. Ook breekt de hoes de vorm van het objectief zodat deze minder opvalt in zijn omgeving.Dit is ideaal bij het fotograferen in de natuur.

Er zijn twee kleine gaatjes aangebracht in de LensCoat voor de rode dot-indicator, waardoor het eenvoudig is m uw extender uit te lijnen met uw camera en het objectief met de hoes er al op. Er is een opening aanwezig voor de extender release. Bij de LensCoat voor de 300mm van Canon is er een plastic venster aangebracht op de plaats van de afstandsmeter, de automatische scherpstelling, de scherpstelbegrenzer en de beeldstabilisatie instellingen.

Specificaties

Geen specificaties gevonden voor zoekopdracht

Algemeen
Merk
LensCoat
Type product
Bescherming
Fabrieksgarantie
2 jaar
Geschikt voor
Geschikt voor (product)
Objectief
Geschikt voor (merk)
Canon
Geschikt voor (serie)
EF 300mm
Eigenschappen
Kleur
Wit