LensCoat voor Canon 400 f/5.6 Canon Wit
LensCoat voor Canon 400 f/5.6 Canon Wit
99,-

Acties en services bij dit product

Lens inruilen?

Ruil je lens in en gebruik de inruilwaarde voor je nieuwe aankoop! Vul het inruilformulier in en wij nemen snel contact met je op. Stuur je lens naar ons op of lever het af in onze winkels.
Meer informatie

Productinformatie

LensCoat voor Canon 400 f/5.6 Canon Wit

De LensCoat voor Canon 400 f/5.6 biedt een uitstekende vorm van bescherming tegen krassen en deuken. Zodoende behoudt het objectief de inruilwaarde omdat deze mooi blijft. Verder is uw objectief met een LensCoat comfortabeler om te gebruiken en valt deze minder op. Het omhulsel breekt de vorm zodat deze minder opvalt in zijn omgeving.

Er twee kleine gaatjes aangebracht in de LensCoat voor de rode dot-indicator, waardoor het makkelijker is om uw extender uit te lijnen met cameramount en lens met de cover daar al op. Verder is er voorzien in een gat voor de extender release en een doorzichtig plastic venster voor de autofocus, focus limiter en de focus opties knop en de afstandsmeter.

O.a. geschikt voor

  • - Canon EF 400mm f 5.6L USM objectief

Specificaties

Algemeen
Merk
LensCoat
Type product
Bescherming
Fabrieksgarantie
2 jaar
Geschikt voor
Geschikt voor (product)
Objectief
Geschikt voor (merk)
Canon
Geschikt voor (serie)
400mm

Hoogwaardige bescherming voor het objectief

5,0
  • Hoogwaardig
  • Bescherming (ook goed voor doorverkopen objectief)
  • Camouflage
  • Pasvorm om objectief perfect
  • In de wintertijd hoef je geen koud objectief vast te houden
Niels Tholen - 14 augustus 2014 - Een kwartaal in bezit
Een duur objectief verdient een goede bescherming. De LensCoat biedt deze bescherming, het neopreen voelt zeer hoogwaardig aan en zit strak om het objectief. De LensCoat is in meerdere uitvoeringen leverbaar. De Realtree Advantage bied naast bescherming ook camouflag,e hetgeen bij vogelfotografie goed van toepassing komt. Kortom een super product die twee functies combineert: bescherming en camouflage.
Lees hele review