JJC Metalen Zonnekap Standaard 49mm

1 reviews | #1584105
JJC Metalen Zonnekap Standaard 49mm - image 1
JJC Metalen Zonnekap Standaard 49mm - image 2

22,95
Morgen in huis

Informatie

JJC Metalen Zonnekap Standaard 49mm

O.a. geschikt voor

Laat alles zien

Specificaties

Merk JJC
Type Zonnekap

Voordeelsets

JJC Metalen Zonnekap Standaard 49mm + Caruba Microfiber Lensdoekje Wit
JJC Metalen Zonnekap Standaard 49mm + Caruba Microfiber Lensdoekje Wit
Je bespaart 15% op de accessoires!
Op voorraad
28,90
28,03

Reviews (1)

Gelijk een nieuwe lenskap nodig
Degelijkheid
Gebruiksgemak
Kwaliteit
De JJC LN-49S zonnekap ziet er erg netjes uit en erg goed afgewerkt uit. Voor een 35 of 50mm lens heeft hij ook een goede diepte. Jammer dat er aan de binnenkant geen schroefdraad zit. Hierdoor kun je de 49mm lenskap niet meer plaatsen.

Een oplossing daarvoor is het aanschaffen van een een 58mm lenskap. Die is dan gelijk gemakkelijke te plaatsen, omdat hij niet in, maar op de zonnekap geplaatst wordt.
Het zijn echter wel bijkomende kosten om de JJC LN-49S zonnekap in de praktijk te kunnen gebruiken.
Mooie vormgeving
Goed afgewerkt
Plaatsen van een 49mm lenskap niet mogelijk
Extra aanschaf van 58mm lenskap noodzakelijk

Verzekeren

Ons uitgebreide zekerheidsplan!
Op het moment dat u als particuliere klant nieuwe foto- of videoapparatuur of een verrekijker of telescoop koopt bij CameraNU.nl, dan weet u dat u voor een bepaalde periode fabrieksgarantie heeft. Maar wat als u uw gloednieuwe camera in het water laat vallen of met uw objectief ergens tegenaan stoot en deze beschadigd raakt? Met het Verzeker je cameranu! plan heeft u nog meer zekerheid.

Welke apparatuur
In principe komt elke nieuwe verrekijker of telescoop en alle nieuwe foto- en video apparatuur in aanmerking voor het Verzeker je cameranu! plan. Dus niet alleen uw foto- of videocamera, maar ook objectieven en flitsers zijn te verzekeren. Het is echter niet mogelijk om het Verzeker je cameranu! plan af te sluiten voor een occasion of demomodel.
U kunt het Verzeker je cameranu! plan tot twee weken na aankoop van uw apparatuur afsluiten. De hoogte van de premie hangt af van het aankoopbedrag. De genoemde prijzen zijn inclusief assurantiebelasting en exclusief eenmalige administratiekosten van €12,95. De premie wordt eenmalig voor 3 jaar betaald. U kiest zelf of u de verzekering wilt afsluiten voor uw gehele bestelling, of voor een enkel product. Binnen enkele dagen krijgt u per e-mail het certificaat van de Actua Groep toegestuurd. U dient woonachtig te zijn in Nederland om de verzekering af te kunnen sluiten.

Niet overdraagbaar
Het Verzeker je cameranu! plan is niet overdraagbaar. Als u een camera en een objectief koopt maar besluit om alleen de camera te verzekeren, dan is het objectief niet verzekerd.

Wat zijn de voordelen?
- Een extra jaar fabrieksgarantie
- Verzekerd tegen vallen, stoten en diefstal
- Nieuwwaarderegeling gedurende de looptijd
- Wereldwijde transport- en verblijfsdekking
- Kans op hoge reparatiekosten voorkomen
- Ook verzekerd tijdens een dagje uit
- Service via CameraNU.nl

Lees meer over verzekeren
Zopim
Heb je een vraag?