Nikon HB-23 Zonnekap

1 review | #20763
Nikon HB-23 Zonnekap - image 1

28,95
Tijdelijk uitverkocht

Informatie

Nikon HB-23 Zonnekap

De Nikon HB-23 Zonnekap schermt uw objectief af van ongewenst invallend licht en beperkt effecten zoals een kleurzweem of een lensflare. Een zonnekap biedt daarnaast ook extra bescherming voor uw frontlens.

O.a. geschikt voor

Specificaties

Merk Nikon
Merkspecifiek
Universeel
Geschikt voor Nikon 10-24mm, Nikon 12-24mm, Nikon 16-35mm, Nikon 17-35mm, Nikon 18-35mm
Materiaal Plastic

Voordeelsets

Nikon HB-23 Zonnekap + Caruba Microfiber Lensdoekje Wit
Nikon HB-23 Zonnekap + Caruba Microfiber Lensdoekje Wit
Je bespaart 10% op de accessoires!
Tijdelijk uitverkocht
34,90
34,30

Reviews (1)

Geweldig
Degelijkheid
Gebruiksgemak
Kwaliteit
Ik heb nog nooit zo'n geweldige zonnekap op mijn lens gehad. De klassieke stijl van de zonnekap geeft mij een nieuwe kijk op het onderwerp reflectie. De zonnekap past op de lens alsof hij voor deze lens gemaakt is, en ik zou echt niet weten hoe ik anders ongewilde lichtstralen buiten het bereik van het front element kan houden.

Felle stralen van een felle lichtbron, zoals bijvoorbeeld de zon, houdt deze zonnekap dan ook perfect tegen. Of deze nou van boven, onder of van de zijkant komen. Sinds ik eigenaar ben geworden van deze zonnekap zijn er veel dingen verandert, zoals dat ik zichtbaar minder reflectie van felle lichtbronnen, zoals bijvoorbeeld de zon, in mijn foto's zie. Dit komt de algemene kwaliteit van mijn fotografie ten goede.

Zonder deze zonnekap zou ik nog steeds deze reflecties van felle lichtbronnen, zoals bijvoorbeeld de zon, in mijn foto's zien. En dat vond ik bijzonder onprettig fotograferen. Ik ben dan ook dik tevreden met dit product. Ik had me voor de lens waar ik deze zonnekap voor gekocht heb, ook geen andere zonnekap kunnen wensen. Ik verwacht niet dat een zonnekap geschikt voor een andere lens, zo geschikt zou zijn voor mijn lens als deze zonnekap.
De zonnekap is rond.
Hij past op het objectief waarvan staat aangegeven de zonnekap voor geschikt is
De zonnekap voorkomt reflecties van felle lichtbronnen, zoals bijvoorbeeld de zon
De zonnekap gaat niet snel kapot
Je ziet deze zonnekap niet terug in je foto's