Olympus CLA-T01 Conversion Lens Adapter

3 reviews | #268684

24,-

Informatie

Olympus CLA-T01 Conversion Lens Adapter

Inhoud van de doos

Bij de Olympus CLA-T01 Conversion Lens Adapter in de doos

  • Lensdop

Reviews (3)

Olympus CLA-T01 Conversion Lens Adapter 9,2 17101
Teveel geld voor weinig kwaliteit
Beeldkwaliteit
Degelijkheid
Gebruiksgemak
Snelheid
Vormgeving
De adapter werkt uiteraard prima, gezien het een officieel accessoire is. Echter is de adapter gemaakt van hard plastic, een materiaal die niet ongebruikelijk is maar zo'n klein voorwerp wel vatbaar maakt voor ongelukken. Denk bijvoorbeeld aan dat iemand er per ongeluk op staat of dat het verdwijnt en kapot gaat doordat het in een stofzuiger terechtkomt. Het is natuurlijk een kwestie van 'voorzichtig zijn met je spullen' maar als je hier 24 euro voor betaald dan mag je toch verwachten dat je kwaliteit krijgt. Helaas valt dit wat tegen.
Werkt prima
Gemaakt van hard plastic, makkelijk breekbaar
Duur

Verzekeren

Ons uitgebreide zekerheidsplan!
Op het moment dat u als particuliere klant nieuwe foto- of videoapparatuur of een verrekijker of telescoop koopt bij CameraNU.nl, dan weet u dat u voor een bepaalde periode fabrieksgarantie heeft. Maar wat als u uw gloednieuwe camera in het water laat vallen of met uw objectief ergens tegenaan stoot en deze beschadigd raakt? Met het Verzeker je cameranu! plan heeft u nog meer zekerheid.

Welke apparatuur
In principe komt elke nieuwe verrekijker of telescoop en alle nieuwe foto- en video apparatuur in aanmerking voor het Verzeker je cameranu! plan. Dus niet alleen uw foto- of videocamera, maar ook objectieven en flitsers zijn te verzekeren. Het is echter niet mogelijk om het Verzeker je cameranu! plan af te sluiten voor een occasion of demomodel.
U kunt het Verzeker je cameranu! plan tot twee weken na aankoop van uw apparatuur afsluiten. De hoogte van de premie hangt af van het aankoopbedrag. De genoemde prijzen zijn inclusief assurantiebelasting en exclusief eenmalige administratiekosten van €12,95. De premie wordt eenmalig voor 3 jaar betaald. U kiest zelf of u de verzekering wilt afsluiten voor uw gehele bestelling, of voor een enkel product. Binnen enkele dagen krijgt u per e-mail het certificaat van de Actua Groep toegestuurd. U dient woonachtig te zijn in Nederland om de verzekering af te kunnen sluiten.

Niet overdraagbaar
Het Verzeker je cameranu! plan is niet overdraagbaar. Als u een camera en een objectief koopt maar besluit om alleen de camera te verzekeren, dan is het objectief niet verzekerd.

Wat zijn de voordelen?
- Een extra jaar fabrieksgarantie
- Verzekerd tegen vallen, stoten en diefstal
- Nieuwwaarderegeling gedurende de looptijd
- Wereldwijde transport- en verblijfsdekking
- Kans op hoge reparatiekosten voorkomen
- Ook verzekerd tijdens een dagje uit
- Service via CameraNU.nl

Lees meer over verzekeren