Door drukte kan de bezorging van je bestelling langer duren. Onze winkels zijn open voor Click&Collect en service. Meer informatie

Acties bij dit product

Lens inruilen? Stuur gratis op!

Lens inruilen? Stuur gratis op!
Ruil je lens in en gebruik de inruilwaarde voor je nieuwe aankoop! Vul het inruilformulier in en wij nemen snel contact met je op. Stuur je lens gratis naar ons op of lever het af in onze winkels.

Informatie

Canon EW-83J

Zonnekappen schermen uw objectief af voor invallend licht en beperken het risico op een kleurzweem en hinderlijke lensflares. Een zonnekap biedt daarnaast ook extra bescherming voor uw frontlens.

O.a. geschikt voor

Specificaties

Merk Canon
Merkspecifiek
Universeel
Geschikt voor Canon 17-55mm
Materiaal Plastic

Voordeelsets

Canon EW-83J zonnekap + Caruba Microfiber Lensdoekje Wit
Canon EW-83J zonnekap + Caruba Microfiber Lensdoekje Wit
Je bespaart 10% op de accessoires!
Levertijd onbekend
40,90
40,30

Reviews (3)

Perfect
Degelijkheid
Gebruiksgemak
Kwaliteit
Ik had een zonnekap van een derde merk (zal ik niet met naam noemen) voor op mijn 17-55 2.8. Helaas was het onmogelijk die zonnekap op een fatsoenlijke manier omgekeerd op het objectief te draaien zodat het opbergen veel meer ruimte innam dan noodzakelijk. Ik heb mijn Canon spullen onlangs wegens omstandigheden hebben moeten verkopen en vond niet dat ik de volgende eigenaar van het schitterende objectief een tweederangs zonnekap kon verkopen, en dus voor de verkoop de Canon EW-83j zonnekap gekocht.

Over de levering bij CameraNU.nl hoef ik geen woorden vuil te maken, aangezien die gewoon altijd soepel en snel verloopt. De zonnekap kwam de dag na bestelling, goed verpakt natuurlijk.

Wat een verschil! De kap draaide soepel op het objectief, en ook het omgekeerd plaatsen van de kap verliep zonder enig probleem. Het objectief was inclusief deze kap binnen een dag verkocht. Het zag er dan ook nog gelikt uit. Er zijn zeker derde merken die goede spullen leveren, maar de accessoires van het merk Canon doen gewoon altijd wat ze behoren te doen, en dat is soepel te functioneren.
Product past perfect
Zeer degelijk
Orderafhandeling CameraNU.nl

Accessoires voor dit product

Terug naar alle accessoires