Canon EW-83J zonnekap

3 reviews | #2842
Canon EW-83J zonnekap - image 1

34,95
Levertijd onbekend

Informatie

Canon EW-83J

Zonnekappen schermen uw objectief af voor invallend licht en beperken het risico op een kleurzweem en hinderlijke lensflares. Een zonnekap biedt daarnaast ook extra bescherming voor uw frontlens.

O.a. geschikt voor

Specificaties

Merk Canon

Voordeelsets

Canon EW-83J zonnekap + Caruba Microfiber Lensdoekje Wit
Canon EW-83J zonnekap + Caruba Microfiber Lensdoekje Wit
Je bespaart 15% op de accessoires!
Tijdelijk uitverkocht
Levertijd: Onbekend
40,90
40,03

Reviews (3)

Perfect
Degelijkheid
Gebruiksgemak
Kwaliteit
Ik had een zonnekap van een derde merk (zal ik niet met naam noemen) voor op mijn 17-55 2.8. Helaas was het onmogelijk die zonnekap op een fatsoenlijke manier omgekeerd op het objectief te draaien zodat het opbergen veel meer ruimte innam dan noodzakelijk. Ik heb mijn Canon spullen onlangs wegens omstandigheden hebben moeten verkopen en vond niet dat ik de volgende eigenaar van het schitterende objectief een tweederangs zonnekap kon verkopen, en dus voor de verkoop de Canon EW-83j zonnekap gekocht.

Over de levering bij CameraNU.nl hoef ik geen woorden vuil te maken, aangezien die gewoon altijd soepel en snel verloopt. De zonnekap kwam de dag na bestelling, goed verpakt natuurlijk.

Wat een verschil! De kap draaide soepel op het objectief, en ook het omgekeerd plaatsen van de kap verliep zonder enig probleem. Het objectief was inclusief deze kap binnen een dag verkocht. Het zag er dan ook nog gelikt uit. Er zijn zeker derde merken die goede spullen leveren, maar de accessoires van het merk Canon doen gewoon altijd wat ze behoren te doen, en dat is soepel te functioneren.
Product past perfect
Zeer degelijk
Orderafhandeling CameraNU.nl
Er zijn geen minpunten opgegeven

Verzekeren

Ons uitgebreide zekerheidsplan!
Op het moment dat u als particuliere klant nieuwe foto- of videoapparatuur of een verrekijker of telescoop koopt bij CameraNU.nl, dan weet u dat u voor een bepaalde periode fabrieksgarantie heeft. Maar wat als u uw gloednieuwe camera in het water laat vallen of met uw objectief ergens tegenaan stoot en deze beschadigd raakt? Met het Verzeker je cameranu! plan heeft u nog meer zekerheid.

Welke apparatuur
In principe komt elke nieuwe verrekijker of telescoop en alle nieuwe foto- en video apparatuur in aanmerking voor het Verzeker je cameranu! plan. Dus niet alleen uw foto- of videocamera, maar ook objectieven en flitsers zijn te verzekeren. Het is echter niet mogelijk om het Verzeker je cameranu! plan af te sluiten voor een occasion of demomodel.
U kunt het Verzeker je cameranu! plan tot twee weken na aankoop van uw apparatuur afsluiten. De hoogte van de premie hangt af van het aankoopbedrag. De genoemde prijzen zijn inclusief assurantiebelasting en exclusief eenmalige administratiekosten van €12,95. De premie wordt eenmalig voor 3 jaar betaald. U kiest zelf of u de verzekering wilt afsluiten voor uw gehele bestelling, of voor een enkel product. Binnen enkele dagen krijgt u per e-mail het certificaat van de Actua Groep toegestuurd. U dient woonachtig te zijn in Nederland om de verzekering af te kunnen sluiten.

Niet overdraagbaar
Het Verzeker je cameranu! plan is niet overdraagbaar. Als u een camera en een objectief koopt maar besluit om alleen de camera te verzekeren, dan is het objectief niet verzekerd.

Wat zijn de voordelen?
- Een extra jaar fabrieksgarantie
- Verzekerd tegen vallen, stoten en diefstal
- Nieuwwaarderegeling gedurende de looptijd
- Wereldwijde transport- en verblijfsdekking
- Kans op hoge reparatiekosten voorkomen
- Ook verzekerd tijdens een dagje uit
- Service via CameraNU.nl

Lees meer over verzekeren