Caruba Rubberen Zonnekap 3in1 67mm

3 reviews | #291414
Caruba Rubberen Zonnekap 3in1 67mm - image 1
Caruba Rubberen Zonnekap 3in1 67mm - image 2
Caruba Rubberen Zonnekap 3in1 67mm - image 3

11,99
Morgen in huis

Informatie

Caruba Rubberen Zonnekap 3in1 67mm

O.a. geschikt voor

Laat alles zien

Specificaties

Merk Caruba

Voordeelsets

Caruba Rubberen Zonnekap 3in1 67mm + Caruba Microfiber Lensdoekje Wit
Caruba Rubberen Zonnekap 3in1 67mm + Caruba Microfiber Lensdoekje Wit
Je bespaart 15% op de accessoires!
Op voorraad
17,94
17,07

Reviews (3)

Niet doen!
Degelijkheid
Gebruiksgemak
Kwaliteit
Na een dag lag de draairing al uit het rubber. Dat kan je terugzetten maar telkens als je m eraf draait gebeurd het weer. Je ziet de zonnekap zitten op de foto tenzij je inzoomt, anders moet je inklappen. Had ook liever een kunststof gehad maar die was in die maat nergens te krijgen. Ook als je hem niet gebruikt zit er dus een dikke grote rubber rand aan je lens...in tegenstelling met een kunststof zonnekap die kan je omgedraait op je lens zetten en dan heb je er verder geen last van. Mij te veel gedoe... voor mij nooit meer een rubberen zonnekap.
Er zijn geen pluspunten opgegeven Te veel gedoe met erop zetten
Onhandig als je hem niet gebruik maar toch op je lens laat zitten
Draairing floept steeds uit het rubber

Verzekeren

Ons uitgebreide zekerheidsplan!
Op het moment dat u als particuliere klant nieuwe foto- of videoapparatuur of een verrekijker of telescoop koopt bij CameraNU.nl, dan weet u dat u voor een bepaalde periode fabrieksgarantie heeft. Maar wat als u uw gloednieuwe camera in het water laat vallen of met uw objectief ergens tegenaan stoot en deze beschadigd raakt? Met het Verzeker je cameranu! plan heeft u nog meer zekerheid.

Welke apparatuur
In principe komt elke nieuwe verrekijker of telescoop en alle nieuwe foto- en video apparatuur in aanmerking voor het Verzeker je cameranu! plan. Dus niet alleen uw foto- of videocamera, maar ook objectieven en flitsers zijn te verzekeren. Het is echter niet mogelijk om het Verzeker je cameranu! plan af te sluiten voor een occasion of demomodel.
U kunt het Verzeker je cameranu! plan tot twee weken na aankoop van uw apparatuur afsluiten. De hoogte van de premie hangt af van het aankoopbedrag. De genoemde prijzen zijn inclusief assurantiebelasting en exclusief eenmalige administratiekosten van €12,95. De premie wordt eenmalig voor 3 jaar betaald. U kiest zelf of u de verzekering wilt afsluiten voor uw gehele bestelling, of voor een enkel product. Binnen enkele dagen krijgt u per e-mail het certificaat van de Actua Groep toegestuurd. U dient woonachtig te zijn in Nederland om de verzekering af te kunnen sluiten.

Niet overdraagbaar
Het Verzeker je cameranu! plan is niet overdraagbaar. Als u een camera en een objectief koopt maar besluit om alleen de camera te verzekeren, dan is het objectief niet verzekerd.

Wat zijn de voordelen?
- Een extra jaar fabrieksgarantie
- Verzekerd tegen vallen, stoten en diefstal
- Nieuwwaarderegeling gedurende de looptijd
- Wereldwijde transport- en verblijfsdekking
- Kans op hoge reparatiekosten voorkomen
- Ook verzekerd tijdens een dagje uit
- Service via CameraNU.nl

Lees meer over verzekeren