Canon EW-65B zonnekap

2 reviews | #292234

46,-
Morgen gratis in huis

Informatie

Canon EW-65B zonnekap

O.a. geschikt voor

Goedkoper alternatief voor u


JJC heeft een goedkoper alternatief voor deze zonnekap beschikbaar, klik op de banner om naar het JJC alternatief te gaan.

Specificaties

Merk Canon

Voordeelsets

Canon EW-65B zonnekap + Caruba Microfiber Lensdoekje Wit
Canon EW-65B zonnekap + Caruba Microfiber Lensdoekje Wit
Je bespaart 15% op de accessoires!
Op voorraad
51,95
51,08

Reviews (2)

Mooie en moderne originele zonnekap
Degelijkheid
Gebruiksgemak
Kwaliteit
Deze zonnekap past op zowel de EF 24mm f/2.8 IS als de EF 28mm f/2.8 IS. Omdat deze tot de nieuwste generatie lenzen van Canon behoren, heeft de zonnekap ook de nieuwste verbeteringen meegekregen waaronder de bajonetbevestigng met vergrendelingsknop en de matte krasbestendige afwerking. De binnenzijde is bekleed met het bekende zwarte vilt. De pasvorm is perfect en eenmaal vastgeklikt zal de zonnekap niet zomaar verdraaien. De zonnekap kan omgekeerd op de lens worden geplaatst om ruimte te besparen als de lens niet in gebruik is. Jammer dat je hem los bij de lens moet kopen maar dat is een marketingkeuze van Canon.
Bajonetbevestiging met vergrendeling
Knappe afwerking en perfecte pasvorm
Past op zowel de 24 als de 28 mm IS
Niet standaard bij de lens geleverd
Zwart vilt is lastig schoon te maken
Geoptimaliseerd voor de beeldhoek van de 24mm dus iets minder efficiënt op de 28mm

Verzekeren

Ons uitgebreide zekerheidsplan!
Op het moment dat u als particuliere klant nieuwe foto- of videoapparatuur of een verrekijker of telescoop koopt bij CameraNU.nl, dan weet u dat u voor een bepaalde periode fabrieksgarantie heeft. Maar wat als u uw gloednieuwe camera in het water laat vallen of met uw objectief ergens tegenaan stoot en deze beschadigd raakt? Met het Verzeker je cameranu! plan heeft u nog meer zekerheid.

Welke apparatuur
In principe komt elke nieuwe verrekijker of telescoop en alle nieuwe foto- en video apparatuur in aanmerking voor het Verzeker je cameranu! plan. Dus niet alleen uw foto- of videocamera, maar ook objectieven en flitsers zijn te verzekeren. Het is echter niet mogelijk om het Verzeker je cameranu! plan af te sluiten voor een occasion of demomodel.
U kunt het Verzeker je cameranu! plan tot twee weken na aankoop van uw apparatuur afsluiten. De hoogte van de premie hangt af van het aankoopbedrag. De genoemde prijzen zijn inclusief assurantiebelasting en exclusief eenmalige administratiekosten van €12,95. De premie wordt eenmalig voor 3 jaar betaald. U kiest zelf of u de verzekering wilt afsluiten voor uw gehele bestelling, of voor een enkel product. Binnen enkele dagen krijgt u per e-mail het certificaat van de Actua Groep toegestuurd. U dient woonachtig te zijn in Nederland om de verzekering af te kunnen sluiten.

Niet overdraagbaar
Het Verzeker je cameranu! plan is niet overdraagbaar. Als u een camera en een objectief koopt maar besluit om alleen de camera te verzekeren, dan is het objectief niet verzekerd.

Wat zijn de voordelen?
- Een extra jaar fabrieksgarantie
- Verzekerd tegen vallen, stoten en diefstal
- Nieuwwaarderegeling gedurende de looptijd
- Wereldwijde transport- en verblijfsdekking
- Kans op hoge reparatiekosten voorkomen
- Ook verzekerd tijdens een dagje uit
- Service via CameraNU.nl

Lees meer over verzekeren
Zopim
Heb je een vraag?