Caruba HB-N103 II zonnekap Wit

1 reviews | #306504
OP=OP
Caruba HB-N103 II zonnekap Wit - image 1
Caruba HB-N103 II zonnekap Wit - image 2

14,95
Morgen in huis

Informatie

Caruba HB-N103 II Wit

O.a. geschikt voor

  • - 1 Nikkor VR 10-30mm f 3.5-5.6 objectief

Specificaties

Merk Caruba

Voordeelsets

Caruba HB-N103 II zonnekap Wit + Caruba Microfiber Lensdoekje Wit
Caruba HB-N103 II zonnekap Wit + Caruba Microfiber Lensdoekje Wit
Je bespaart 8% op de accessoires!
Op voorraad
20,90
20,42

Reviews (1)

Caruba zonnekap wit voor nikon 1
Degelijkheid
Gebruiksgemak
Kwaliteit
Prima vervanging voor het origineel en een stuk goedkoper. Originele niet in wit te bestellen alleen in zwart. Dus dan deze die meer dan volstaat.
Heel licht
Pasvorm gaat wat stroever

Verzekeren

Ons uitgebreide zekerheidsplan!
Op het moment dat u als particuliere klant nieuwe foto- of videoapparatuur of een verrekijker of telescoop koopt bij CameraNU.nl, dan weet u dat u voor een bepaalde periode fabrieksgarantie heeft. Maar wat als u uw gloednieuwe camera in het water laat vallen of met uw objectief ergens tegenaan stoot en deze beschadigd raakt? Met het Verzeker je cameranu! plan heeft u nog meer zekerheid.

Welke apparatuur
In principe komt elke nieuwe verrekijker of telescoop en alle nieuwe foto- en video apparatuur in aanmerking voor het Verzeker je cameranu! plan. Dus niet alleen uw foto- of videocamera, maar ook objectieven en flitsers zijn te verzekeren. Het is echter niet mogelijk om het Verzeker je cameranu! plan af te sluiten voor een occasion of demomodel.
U kunt het Verzeker je cameranu! plan tot twee weken na aankoop van uw apparatuur afsluiten. De hoogte van de premie hangt af van het aankoopbedrag. De genoemde prijzen zijn inclusief assurantiebelasting en exclusief eenmalige administratiekosten van €12,95. De premie wordt eenmalig voor 3 jaar betaald. U kiest zelf of u de verzekering wilt afsluiten voor uw gehele bestelling, of voor een enkel product. Binnen enkele dagen krijgt u per e-mail het certificaat van de Actua Groep toegestuurd. U dient woonachtig te zijn in Nederland om de verzekering af te kunnen sluiten.

Niet overdraagbaar
Het Verzeker je cameranu! plan is niet overdraagbaar. Als u een camera en een objectief koopt maar besluit om alleen de camera te verzekeren, dan is het objectief niet verzekerd.

Wat zijn de voordelen?
- Een extra jaar fabrieksgarantie
- Verzekerd tegen vallen, stoten en diefstal
- Nieuwwaarderegeling gedurende de looptijd
- Wereldwijde transport- en verblijfsdekking
- Kans op hoge reparatiekosten voorkomen
- Ook verzekerd tijdens een dagje uit
- Service via CameraNU.nl

Lees meer over verzekeren
Zopim
Heb je een vraag?