Canon EW-88C zonnekap

1 reviews | #306894
Canon EW-88C zonnekap - image 1

51,95
Morgen gratis in huis

Informatie

Canon EW-88C

Deze originele Canon EW-88C zonnekap schermt uw objectief af tegen ongewenst invallend licht en beperkt zo effecten zoals kleurzweem of lensflare. Ook biedt deze zonnekap extra bescherming voor het voorste lenselement van uw objectief.

O.a. geschikt voor

Specificaties

Merk Canon

Voordeelsets

Canon EW-88C zonnekap + Caruba Microfiber Lensdoekje Wit
Canon EW-88C zonnekap + Caruba Microfiber Lensdoekje Wit
Je bespaart 15% op de accessoires!
Op voorraad
57,90
57,03

Reviews (1)

De zonnekap van je leven
Degelijkheid
Gebruiksgemak
Kwaliteit
Het moment dat ze bij mij voor de deur stond kwam dichterbij, ik werd er zelfs een beetje nerveus door.. hoe zou ze nou in het echt zijn? Zou ze voldoen aan mijn verwachtingen of zou het een enorme deceptie gaan worden..

Zenuwslopende dagen kropen voorbij, maar gelukkig is het niet heel ver vanuit Urk naar Groningen. Het moment kwam steeds dichterbij..

Op het moment dat ze daar eindelijk was voelde het alsof we elkaar al maanden kenden, haar figuur, niets verandert. Haar zachte huid voelde als vanouds en die tatoeage met haar eigen naam maakt haar compleet.
Ik hoop dat ze me nu wel trouw blijft, en niet zoals mijn ex zichzelf verdrinkt in de gracht..
De kleur
Haar vorm
De zachte huid
Er zijn geen minpunten opgegeven

Verzekeren

Ons uitgebreide zekerheidsplan!
Op het moment dat u als particuliere klant nieuwe foto- of videoapparatuur of een verrekijker of telescoop koopt bij CameraNU.nl, dan weet u dat u voor een bepaalde periode fabrieksgarantie heeft. Maar wat als u uw gloednieuwe camera in het water laat vallen of met uw objectief ergens tegenaan stoot en deze beschadigd raakt? Met het Verzeker je cameranu! plan heeft u nog meer zekerheid.

Welke apparatuur
In principe komt elke nieuwe verrekijker of telescoop en alle nieuwe foto- en video apparatuur in aanmerking voor het Verzeker je cameranu! plan. Dus niet alleen uw foto- of videocamera, maar ook objectieven en flitsers zijn te verzekeren. Het is echter niet mogelijk om het Verzeker je cameranu! plan af te sluiten voor een occasion of demomodel.
U kunt het Verzeker je cameranu! plan tot twee weken na aankoop van uw apparatuur afsluiten. De hoogte van de premie hangt af van het aankoopbedrag. De genoemde prijzen zijn inclusief assurantiebelasting en exclusief eenmalige administratiekosten van €12,95. De premie wordt eenmalig voor 3 jaar betaald. U kiest zelf of u de verzekering wilt afsluiten voor uw gehele bestelling, of voor een enkel product. Binnen enkele dagen krijgt u per e-mail het certificaat van de Actua Groep toegestuurd. U dient woonachtig te zijn in Nederland om de verzekering af te kunnen sluiten.

Niet overdraagbaar
Het Verzeker je cameranu! plan is niet overdraagbaar. Als u een camera en een objectief koopt maar besluit om alleen de camera te verzekeren, dan is het objectief niet verzekerd.

Wat zijn de voordelen?
- Een extra jaar fabrieksgarantie
- Verzekerd tegen vallen, stoten en diefstal
- Nieuwwaarderegeling gedurende de looptijd
- Wereldwijde transport- en verblijfsdekking
- Kans op hoge reparatiekosten voorkomen
- Ook verzekerd tijdens een dagje uit
- Service via CameraNU.nl

Lees meer over verzekeren
Zopim
Heb je een vraag?