Caruba RR-NEX Omkeerring 49mm voor Sony NEX
Caruba RR-NEX Omkeerring 49mm voor Sony NEX
14,95

Acties en services bij dit product

Tot €300 extra inruilkorting

Ontvang tot €300 extra inruilkorting! Vul het inruilformulier in en wij nemen snel contact met je op. Stuur je lens naar ons op of lever het af in onze winkels. Profiteer van deze actie tot en met 20 maart 2024.
Meer informatie

Productinformatie

Caruba RR-NEX Omkeerring 49mm voor Sony NEX

De Caruba RR-NEX Omkeerring 49mm voor Sony NEX is een adapterring met schroefdraad aan de ene kant, deze past op de filterschroefdraad van het objectief. De andere kant van de adapterring heeft een mount, net als uw objectief. Schroef de adapter in het filterschroefdraad, draai het objectief om en plaats de combinatie op de camerabody. U bent nu klaar voor het maken van de mooiste macro opnames!

Het gebruik van een omkeerring
Bij het gebruik van een omkeerring wordt een objectief andersom gebruikt wordt dan normaal gesproken het geval is. De omkeerring is aan de ene kant voorzien van een schroefdraad die in het filterschroefdraad van het objectief past. Aan de andere kant is de omkeerring voorzien van een bajonet-aansluiting die op de body van uw camera past. Dit houdt dus ook in dat de contacten van de objectiefvatting geen contact maken met de body van uw camera. Uw camera kan hierdoor dus geen opdrachten versturen naar het objectief. Functies zoals bijvoorbeeld de aufofocus en de aansturing van een elektronisch diafragma van uw objectief komen hierdoor ook te vervallen.

Kenmerken

- Ontworpen voor Sony NEX objectieven met 49mm filterschroefdraad

Specificaties

Geen specificaties gevonden voor zoekopdracht

Algemeen
Merk
Caruba
Type product
Omkeerring
Fabrieksgarantie
3 jaar
Geschikt voor
Geschikt voor (product)
Objectief
Geschikt voor (merk)
Sony
Geschikt voor (serie)
NEX
Afmetingen
Diameter
49mm