Caruba RR-NEX Omkeerring 58mm voor Sony NEX
Caruba RR-NEX Omkeerring 58mm voor Sony NEX
10,79
3,78 na korting

Caruba RR-NEX Omkeerring 58mm voor Sony NEX

1 review
| #307054
10,79
3,78 na korting
Morgen in huis
Nog slechts 1 beschikbaar

Acties en services bij dit product

50% korting

Ontvang 50% korting op alle producten in onze Opruiming met de code OPRUIM50.  OP=OP!
Meer informatie

15% korting

Tijdens onze kerst actie ontvang je 15% korting op dit product met de code KERST23CARUBA. De actie loopt t/m 24 december 2023.
Meer informatie

Lens inruilen?

Ruil je lens in en gebruik de inruilwaarde voor je nieuwe aankoop! Vul het inruilformulier in en wij nemen snel contact met je op. Stuur je lens naar ons op of lever het af in onze winkels.
Meer informatie

Productinformatie

Caruba RR-NEX Omkeerring 58mm voor Sony NEX

De Caruba RR-NEX Omkeerring 58mm voor Sony NEX is een adapterring met schroefdraad aan de ene kant, deze past op de filterschroefdraad van het objectief. De andere kant van de adapterring heeft een mount, net als uw objectief. Schroef de adapter in het filterschroefdraad, draai het objectief om en plaats de combinatie op de camerabody. U bent nu klaar voor het maken van de mooiste macro opnames!

Het gebruik van een omkeerring
Bij het gebruik van een omkeerring wordt een objectief andersom gebruikt wordt dan normaal gesproken het geval is. De omkeerring is aan de ene kant voorzien van een schroefdraad die in het filterschroefdraad van het objectief past. Aan de andere kant is de omkeerring voorzien van een bajonet-aansluiting die op de body van uw camera past. Dit houdt dus ook in dat de contacten van de objectiefvatting geen contact maken met de body van uw camera. Uw camera kan hierdoor dus geen opdrachten versturen naar het objectief. Functies zoals bijvoorbeeld de aufofocus en de aansturing van een elektronisch diafragma van uw objectief komen hierdoor ook te vervallen.

Kenmerken

- Ontworpen voor Sony NEX objectieven met 58mm filterschroefdraad

Specificaties

Geen specificaties gevonden voor zoekopdracht

Algemeen
Merk
Caruba
Type product
Omkeerring
Fabrieksgarantie
3 jaar
Geschikt voor
Geschikt voor (product)
Objectief
Geschikt voor (merk)
Sony
Geschikt voor (serie)
NEX
Afmetingen
Diameter
58mm