Canon RF 1.4x Extender
Canon RF 1.4x Extender
609,-

Canon RF 1.4x Extender

4 reviews
| #3172612
609,-
Morgen gratis in huis
Nog slechts 2 beschikbaar
Of betaal 203,- in
Let op! Geld lenen kost geld

Acties en services bij dit product

Lens inruilen?

Ruil je lens in en gebruik de inruilwaarde voor je nieuwe aankoop! Vul het inruilformulier in en wij nemen snel contact met je op. Stuur je lens naar ons op of lever het af in onze winkels.
Meer informatie

Productinformatie

Meegeleverde accessoires

  • Lensdoppen

Canon RF 1.4x Extender

Vergroot het bereik van je objectief! De compacte Canon RF 1.4x Extender is ideaal voor pers-, sport- en natuurfotografie. Naast de 1.4x vergroting ben je verzekerd van een nauwkeurige scherpstelling en een uitmuntende communicatie tussen het objectief en je camera. De extender is speciaal ontworpen voor Canon RF-vattingen.

Hoogwaardige constructie

De antireflectiematerialen in de cilinder en een speciale coating onderdrukken ongewenste schitteringen. Bovendien is de constructie van deze extender stof- en waterbestendig, wat de duurzaamheid en de beeldkwaliteit ten goede komt.

Eén stop lichtafname

De Canon RF 1.4x Extender is compatibel met de meeste lichtsterke zoomobjectieven uit de RF-serie, Canon's serie professionele top-objectieven. Met deze extender verleng je de brandpuntsafstand terwijl het effectieve diafragma van het objectief slechts met één stop afneemt.

Let op
Extenders/(tele)converters zijn niet geschikt voor elke lens. Ze zijn hoofdzakelijk bedoeld voor lichtsterke (tele)zoom objectieven. Zo kan deze extender niet gebruikt worden met de Canon RF 70-200mm F2.8 L IS USM. Bij de RF 100-500 kan de extender gebruikt worden vanaf brandpuntsafstand 300mm. Twijfel je of deze extender/converter geschikt is voor jouw lens, neem dan contact met ons op.

Kenmerken van de Canon RF 1.4x Extender

  • Verlengt de brandpuntsafstand van je objectief met 1.4x 
  • Geen verlies van beeldkwaliteit 
  • Stof- en waterbestendig 
  • Geoptimaliseerde objectiefcoatings
  • Voor geselecteerde lenzen met Canon RF-vatting

Meegeleverde accessoires

  • Lensdoppen

Specificaties

Geen specificaties gevonden voor zoekopdracht

Algemeen
Merk
Canon
Type
Extender
Lensmount
Canon RF
Fabrieksgarantie
2 jaar
Lenssysteem
Vergroting
1.4x