Canon RF 2.0x Extender
Canon RF 2.0x Extender
749,-

Canon RF 2.0x Extender

6 reviews
| #3172677

Kies je uitvoering

Canon RF 2.0x Extender
749,-
Morgen gratis in huis
Nog slechts 3 beschikbaar
Of betaal 249,67 in
Let op! Geld lenen kost geld

Acties en services bij dit product

Lens inruilen?

Ruil je lens in en gebruik de inruilwaarde voor je nieuwe aankoop! Vul het inruilformulier in en wij nemen snel contact met je op. Stuur je lens naar ons op of lever het af in onze winkels.
Meer informatie

Productinformatie

Meegeleverde accessoires

  • Lensdoppen

Canon RF 2.0x Extender

De?Canon RF 2.0x Extender?vergroot de brandpuntsafstand van een objectief met een factor 2, maar behoudt hierbij de beeldkwaliteit van de tele(zoom)objectieven uit Canons RF-serie. Om de best mogelijke beeldkwaliteit onder alle omstandigheden te garanderen zorgt de extender voor een betere datacommunicatie tussen het objectief en de camerabody. Deze extender is ideaal voor pers-, sport- en natuurfotografen die de brandpuntsafstand van hun objectieven willen verdubbelen en vermindert de noodzaak om zware tele(zoom)objectieven mee te hoeven nemen.

Verbeterde communicatie tussen objectief en camera

Om nauwkeurige overdracht van gegevens tussen het objectief en de camera te verbeteren is de extender voorzien van een geïntegreerde processor die ervoor zorgt dat alle scherpstelgegevens, lichtmeting en ID-informatie goed aan de body worden doorgegeven zodat je goed belichte opnames kunt maken.?

Compatibel met de lichtsterke tele(zoom)objectieven uit de L-serie

De Canon RF 2.0x Extender is compatibel met de meeste lichtsterke tele(zoom)objectieven uit Canon's L-serie waarbij de nauwkeurig autofocus wordt behouden, zelfs bij het vastleggen van bewegende onderwerpen.?Door het gebruik van deze extender verlies je slechts twee stops. Bijvoorbeeld f/2.8 wordt f/5.6.

Let op
Extenders/(tele)converters zijn niet geschikt voor elke lens. Ze zijn hoofdzakelijk bedoeld voor lichtsterke (tele)zoom objectieven. Zo kan deze extender niet gebruikt worden met de Canon RF 70-200mm F2.8 L IS USM. Bij de RF 100-500 kan de extender gebruikt worden vanaf brandpuntsafstand 300mm. Twijfel je of deze extender/converter geschikt is voor jouw lens, neem dan contact met ons op.

Kenmerken van de Canon RF 2.0x Extender

  • Vergroot de brandpuntsafstand 2x 
  • Uitstekende beeldkwaliteit 
  • Stof- en waterbestendig 
  • Verbeterde communicatie tussen objectief en camera 
  • Compatibel met de meeste lichtsterke tele(zoom)objectieven uit de L-serie
  • Voor geselecteerde lenzen met Canon RF-vatting

Meegeleverde accessoires

  • Lensdoppen

Specificaties

Geen specificaties gevonden voor zoekopdracht

Algemeen
Merk
Canon
Type
Extender
Lensmount
Canon RF
Fabrieksgarantie
2 jaar
Lenssysteem
Vergroting
2x